Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przyznał byś się chociaż że zajebane
Przecież on wie, że my wiemy i nie musi o tym mówić.
on myśli że jest pionierem a my(Wy) nie zauważymy i dostanie gratki z kwiatami
No ale idąc twoim tropem: Czy na jbzd jak widzisz post zajebany ode mnie to piszesz im, że przepisują z sadola? Podejrzewam, że nie. Więc albo bądź konsekwentny w tym co robisz świeżak, albo morda w kubeł.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że portali typu jbzd jest mnóstwo, jednak ten jest chyba najbardziej znany wśród userów sadola, dlatego przytoczyłem go jako przykład.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że jak jest jakaś dobra wstawka, to powielana jest ona na wszystkich tego typu portalach.
I po ostatnie - nie. Nie pisze im, że zajebali posta od Ciebie, bo jeszcze nigdy Twoja wrzutka nie wyprzedziła ich wrzutki . Więc to chyba właśnie ta konsekwentność, której brak mi zarzuciłeś.
Pozdrawiam, świeżak
Wiedziałem, że zaraz pojedziesz mi od świeżaków haha .. co za prostota.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że portali typu jbzd jest mnóstwo, jednak ten jest chyba najbardziej znany wśród userów sadola, dlatego przytoczyłem go jako przykład.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że jak jest jakaś dobra wstawka, to powielana jest ona na wszystkich tego typu portalach.
I po ostatnie - nie. Nie pisze im, że zajebali posta od Ciebie, bo jeszcze nigdy Twoja wrzutka nie wyprzedziła ich wrzutki . Więc to chyba właśnie ta konsekwentność, której brak mi zarzuciłeś.
Pozdrawiam, świeżak
Świeżak, daj se już spokój.
Ach i powiedz mi, że ten suchar, też jest zajebany z jbzd
Ech... ale po co ja się wysilam, skoro na jego miejsce zaraz przyjdzie 3 kolejnych mówiących to samo.
Masz tu kurwa przykład jełopie. Ja, jbzd Spójrz na daty dodania. A nie będę przekopywał pierdyliarda stron by znaleźć inne. Tak więc brakuje ci konsekwencji świeżak i morda w kubeł.
Ach i powiedz mi, że ten suchar, też jest zajebany z jbzd
Ech... ale po co ja się wysilam, skoro na jego miejsce zaraz przyjdzie 3 kolejnych mówiących to samo.
I na chuj się unosisz, każdy wie że sam tych kawałów nie piszesz, wujek google wie że skradzione.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów