📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ruski to wymarły język, my np jedziemy do Wielkiej Brytanii i mówimy normalnie po naszemu, jedziemy do USA też nas rozumieją. Więc kolego! Zacznij się uczyć polskiego!
W 04:58 myślał ze po Polsku mówi ;d
5:32 mnie rozjebało
@UP za pare lat zrozumiesz, jak przestaniesz nim byc
Rozmawia dwóch nowobogackich ruskich o wakacyjnym odpoczynku:
- Ja na Cyprze byłem!!!
- Ale słuchaj, języka nie znasz, na pewno miałeś problemy?
- Ja nie miałem, oni mieli...
spoiler: na końcu dobre ruskie dupeczki
ruscy spoko, litwini spoko, łotysze spoko, czesi spoko, a rodak to by Ci gardło odgryzł.
babycow napisał/a:
5:03 I dont speak polish
Jak mozna mylic polski z tak chujowym jezykiem jak ros?
5:00 *
Mozna, dla ludzi spoza Europy brzmia bardzo podobnie. Poza tym jezyk rosyjski jest zajebisty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów