18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Rozmowa z bratem
PawelJAS • 2013-09-16, 1:46
Dziś rozmawiałem z 24 letnim bratem na temat dup... I wiem ze ma wstydliwy problem bo wiem ze mimo wieku jest jeszcze praiczkiem... Nie wrocilem do domu ostatniej nocy to brat orazu zaczal sie pytac co i jak Podczas rozmowy wynikła sytuacja która mnie rozbawiła do łez... :p i musialem to dzis napisac.

Ja- A TY widzialeś chociaż kiedys cipe na oczy?
B- Widzialem...
Ja- ( troche zdziwiony pytam) GZIE!!?
Brat- (z kamienną twarzą) Na obrazku...

Jak to usluyszalem i z jaką to powagą powiedzial to smialem sie chyba z 5 min. I za kazdym razem gdy sobie przypomnialem jego mine jak to mowil to mialem beke...

Materiał: własny!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
eligurf 2013-09-18, 11:50
@małolata
No mam wymagania, ma być kobietą:
- brak wąsa i chuja
- w miarę symetryczna twarz bez szpetnych oznak i kobieca sylwetka - ale to cechy zdrowia, nie wymagania akurat moje. Czyli w skrócie kobieta zdrowa na ciele i umyśle (tak panowie zdarza się).

Wymaganiem jest aby była w miarę inteligentna, samodzielna, z dystansem do świata i bez mnóstwa kompleksów. To zasadniczo starcza, choć cholernie ciężko znaleźć osoby spełniające te wymagania. Bo ambicje i dobre mniemanie to ma większość, ale potem to okazuje się, że horyzonty umysłu to rozciągają się od zlewozmywaka do kubła ze śmieciami i drobnomieszczańskie zachowania biorą górę nad tym co chcieliśmy robić w młodości.
Zgłoś
MrCollie 2013-09-18, 12:02 2
Szukanie pomocy w internecie i to jeszcze na sadisticu to raczej marny pomysł
Zgłoś
kashshaptu82 2013-09-18, 15:33
ach to katolickie w 95% spoleczenstwo. okazujace wspolczucie, wyrozumialosc. ceniace tradycje i nauki koscielne zakazujace seksu przedmalzenskiego. no i brat bratu wilkiem....
jestem z was dumny!
Zgłoś
Małolata 2013-09-18, 20:09
eligurf napisał/a:

@małolata
No mam wymagania, ma być kobietą:
- brak wąsa i chuja
- w miarę symetryczna twarz bez szpetnych oznak i kobieca sylwetka - ale to cechy zdrowia, nie wymagania akurat moje. Czyli w skrócie kobieta zdrowa na ciele i umyśle (tak panowie zdarza się).

wąsik ma sporo kobiet - skreślasz je za wygląd w tym momencie
kobieca sylwetka. A jak któraś jest szczupła (nie chuda) ale mimo to ma bardzo mały biust (kobiecy atrybut) i brak wcięcia w talii (prostą budowę, co też się zdarza u wielu kobiet, a jak wiemy wcięcie w talii jest oznaką kobiecej sylwetki), to znowu skreślasz ją za wygląd, któremu nie jest winna. Albo jeśli jest zdrowa, normalnie się odżywia, nie odchudza się, ale mimo to jest chuda i nie może przytyć (i takich przypadków jest trochę. Znam osobiście. Ba, moja mama kiedy była młodsza, jadła więcej niż inni a ważyła 42kg przy 160cm wzrostu, co przeszło jej dopiero z wiekiem), to również zostaje skreślona przez Ciebie ZA WYGLĄD.
A blizny? Są oszpeceniem ale niekoniecznie są winą osoby je posiadającej. Może miała wypadek?I co? Ma oszpeconą twarz, mimo tego, że jest zdrowa i nie zrobiła tego sama, ani celowo.
To nie są oznaki zdrowia, to wymagania.

Widzisz, ja sobie pomyślałam: nienawidzę u mężczyzn grzywki. Sprawia, że są w moich oczach aseksualni i to z WŁASNEGO wyboru, ale poznaję pewnego faceta i olewam całkowicie jego fryzurę, bo choć mi się ona nie podoba, to to nie jest moja sprawa, jak się czesze i skupiam się na charakterze.
Natomiast Ty masz wymagania co do wyglądu, na które nieraz ludzie sami nie mają wpływu.
Zgłoś
eligurf 2013-09-18, 21:43 1
Małolata napisał/a:

wąsik ma sporo kobiet - skreślasz je za wygląd w tym momencie

Wąski wąsikowi nie równy, ale oczywiście, że skreślam. W większości przypadków oznacza to jakieś rozchwianie hormonalne.

Małolata napisał/a:

kobieca sylwetka. A jak któraś jest szczupła (nie chuda) ale mimo to ma bardzo mały biust (kobiecy atrybut) i brak wcięcia w talii (prostą budowę, co też się zdarza u wielu kobiet, a jak wiemy wcięcie w talii jest oznaką kobiecej sylwetki), to znowu skreślasz ją za wygląd, któremu nie jest winna.

Szczupłe i klocowate zarazem to jakieś sporadyczne przypadki, więc trudno mi się do tego ustosunkować. Najczęściej brak talii to wynik przeżerania się.

Małolata napisał/a:

Albo jeśli jest zdrowa, normalnie się odżywia, nie odchudza się, ale mimo to jest chuda i nie może przytyć (i takich przypadków jest trochę.

To znaczy że nie jest zdrowa. Takie najczęściej mają spierdolony układ pokarmowy i srają nim skończą jeść. Znam kilka.

Małolata napisał/a:

Ba, moja mama kiedy była młodsza, jadła więcej niż inni a ważyła 42kg przy 160cm wzrostu, co przeszło jej dopiero z wiekiem)

No widzisz problemy hormonalne, ciąża czy klimakterium przestawiają gospodarkę hormonalną.

Małolata napisał/a:

A blizny? Są oszpeceniem ale niekoniecznie są winą osoby je posiadającej. Może miała wypadek?I co? Ma oszpeconą twarz, mimo tego, że jest zdrowa i nie zrobiła tego sama, ani celowo.

No plamka po ospie to nie przeszkadza, ale większe uszkodzenia raczej tak. Poza tym że jestem szowinistą jestem też estetą.

Małolata napisał/a:

To nie są oznaki zdrowia, to wymagania.

To są oznaki zdrowia.

Małolata napisał/a:

Widzisz, ja sobie pomyślałam: nienawidzę u mężczyzn grzywki. Sprawia, że są w moich oczach aseksualni i to z WŁASNEGO wyboru, ale poznaję pewnego faceta i olewam całkowicie jego fryzurę, bo choć mi się ona nie podoba, to to nie jest moja sprawa, jak się czesze i skupiam się na charakterze.
Natomiast Ty masz wymagania co do wyglądu, na które nieraz ludzie sami nie mają wpływu.

Kurwa dlaczego grzywka. To niby Mick Jagger jest aseksualny. Zdaje się, że w Hair był taki tekst jak przesłuchiwali gościa na ichnim WKU czy komisariacie - "Pedałem nie jestem, ale Micka Jaggera z łóżka bym nie wyrzucił". Nie wiesz co to są wymagania, to kaprys, wkurwienie na kogoś kto miał grzywkę i ubódł.

Problemem nie jest wygląd, bo nawet przy takich wymaganiach zostaje wystarczająco duży wybór. Gorzej z tą inteligencją i innymi cechami charakteru. I żebyśmy nie zapomnieli o najważniejszej rzeczy, chodzi o wybór partnerki na dłuższy czas a może całe życie, nie o znajomych bo tu kryteria wyglądu się nie liczą.
Zgłoś
Małolata 2013-09-18, 22:31
eligurf napisał/a:

No widzisz problemy hormonalne, ciąża czy klimakterium przestawiają gospodarkę hormonalną.

20 lat problemów hormonalnych? I to objawiających się tylko i wyłącznie chudą sylwetką? I nagle po 20 latach znikły? Ot tak? Przecież moja mama nie przekwita jeszcze i nie zmieniła tabletek. Nie bierze też innych leków poza antykoncepcją. Mi bardziej pasuje opcja zwalniającego metabolizmu po 40. Mój dziadek też jest chudy i całe życie był, więc może to rodzinne? Może hormony + geny? Ale że hormony odchudzają to jeszcze nie choroba.
eligurf napisał/a:

To znaczy że nie jest zdrowa. Takie najczęściej mają spierdolony układ pokarmowy i srają nim skończą jeść. Znam kilka.

A to wśród osób mi znanych z niemożności przytycia nikt nie ma takich problemów, że jak coś zje, to za chwilę go nie ma, bo znika w łazience.
eligurf napisał/a:

No plamka po ospie to nie przeszkadza, ale większe uszkodzenia raczej tak. Poza tym że jestem szowinistą jestem też estetą.

Czyli jednak coś więcej niż zdrowie, bo wymagania - miałam rację. To urocze - to, że miałam rację

No Mick Jagger nigdy nie był obiektem moich marzeń, westchnień, snów, czy fantazji. Tak jest dla mnie aseksualny.
I nie, nigdy nikt posiadający grzywkę mnie nie skrzywdził. Wśród znajomych, tylko jeden kolega (a nawet coś więcej niż kolega) ją posiada, nie znam się z nikim innym, kto by ją miał.
A ogólnie do długich włosów nic nie mam, jeśli nie są farbowane i inne takie.

Jest kilka cech wyglądu niektórych ludzi, których nie znoszę, ale doszłam do wniosku jakiś czas temu, że w sumie, to co mnie obchodzi jak się ubierają i czeszą? Z wyglądu ma być po prostu taki, żebym nie czuła wstrętu i obrzydzenia patrząc, to wszystko. Lekka nadwaga? Jeśli nie jest to poważna otyłość, to jeszcze nie szkodzi i można ją zaakceptować. Blizna na twarzy? Jeśli nie budzi odruchu wymiotnego, wstrętu, to też nie przeszkadza. Wielki nos? Trudno. To szczegóły, które i tak z czasem przestaną być zauważane przez nas.
Stwierdzenie "na całe życie" daje jednak nadzieję, że może zmieni styl
A poza wyglądem? To już zupełnie inna historia i tam już są wcześniej przeze mnie wspomniane cechy - te których odpuścić nie mogę.
Zgłoś
Asdasiq 2013-09-20, 2:02 1
Kurwa przerażające jest, że gość który prawdopodobnie nigdy nie ruchał, i pisze że to jest całkiem normalne nie poruchać przed 24 rokiem życia ma ponad 270 piw. Jesteście jebanymi nieudacznikami, idźcie kurwa załóżcie sobie kółko wzajemnej adoracji.
Zgłoś
MoniqueU 2013-09-22, 10:47
@RobertRobert - "Jestem w miarę przystojny" - kto tak twierdzi? Mamę?
Zgłoś
Alonso 2013-09-22, 16:45
Pokaż bratu to

albo sam się naucz
Zgłoś
t................a 2013-09-22, 23:04 1
Nie wiem co gorsze - 24-letni prawiczek czy 29-latek mieszkający z rodzicami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem