18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Rozmowa z bratem
PawelJAS • 2013-09-16, 1:46
Dziś rozmawiałem z 24 letnim bratem na temat dup... I wiem ze ma wstydliwy problem bo wiem ze mimo wieku jest jeszcze praiczkiem... Nie wrocilem do domu ostatniej nocy to brat orazu zaczal sie pytac co i jak Podczas rozmowy wynikła sytuacja która mnie rozbawiła do łez... :p i musialem to dzis napisac.

Ja- A TY widzialeś chociaż kiedys cipe na oczy?
B- Widzialem...
Ja- ( troche zdziwiony pytam) GZIE!!?
Brat- (z kamienną twarzą) Na obrazku...

Jak to usluyszalem i z jaką to powagą powiedzial to smialem sie chyba z 5 min. I za kazdym razem gdy sobie przypomnialem jego mine jak to mowil to mialem beke...

Materiał: własny!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Małolata 2013-09-17, 19:31
Prawda jest taka, że jak ktoś ma gadane i jest odważny, to zagadać może wszędzie, w każdej sytuacji. Możesz zagadać w sklepie, na spacerze, gdziekolwiek. Ale wieś może być problemem. Szczególnie mała, gdzie wszyscy się znają i skoro nie są razem, to coś oznacza. No i są jeszcze panienki, co spojrzą z góry i pomyślą "a ten czego ode mnie chce?" po czym pójdą pożalić się koleżance, że są samotne
W simsach charyzmę ćwiczą przed lustrem
Ale to jakie masz te wymagania nie do przejścia, że nie możesz z nich zrezygnować?
W ogóle to Robert to ładne imię. Znałam dwóch Robertów i obaj byli bardzo fajni. Nie wiem co zarpion do niego ma...
Jak nie imprezy, to może koncerty? Festyny? Itp.
Zgłoś
R................t 2013-09-17, 19:58
Oczekiwałem pomocy facetów, a pomaga laska.

Sam nie wiem, każdy ma jakieś wymagania. Tak wymienić to raczej ciężko.

Ale tak w sumie to ta rozmowa raczej do niczego nie doprowadzi. Dobrze wiem, że wszystko sprowadza się do pewności siebie, gadki lub w ostateczności do zasobności portfela. A ja jestem strasznie nudny przy pierwszym spotkaniu i jakoś nie potrafię tego zmienić. No albo zawsze źle trafiam. ;-d

Pozdrawiam, dzięki za pomoc. ;-D
Zgłoś
mrwieszkto 2013-09-17, 20:14 1
Podobna moja rozmowa z kolegą po paru piwkach.
Ja: Ty, ta twoja Justynka to dziewicą była, nie?
Kumpel: No, była... Pierwszy raz to ją bolało i stękała, ale za drugim to już udawałem że nie słyszę.

Powinienem założyć nowy temat? Bo też mnie to rozbawiło do łez.
Zgłoś
Małolata 2013-09-17, 20:19 1
No halo, kto ma wiedzieć co lubią kobiety, jak nie kobiety?

No faktycznie problem. Miałam kolegę, który był przystojny, zabawny, fajny, niegłupi i sam dokładnie dlatego, że był nieśmiały do kobiet.

Dobrze, że stwierdziłeś, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi, bo po wysłaniu poprzedniej wiadomości pomyślałam sobie, że nie umiem pomóc i tak.

A co do wymagań, to wiesz, ja np chcę szacunku i wierności i z tego na pewno nie zrezygnuję, ale choć nienawidzę grzywki i wolę szczupłych, to akceptuję pewnego faceta, który nie spełnia tych ostatnich dwóch wymagań i w sumie, to olać je. O takie odpuszczanie mi chodziło.
Zgłoś
KANIBAL22 2013-09-17, 21:33 4
RobertRobert, amfetamina i tanie piwna powinny pomóc
Zgłoś
kapral 2013-09-17, 21:47 1
teraz pizdy będą się żalić i usprawiedliwiać czemu nie zaruchali..

Zgłoś
B................r 2013-09-18, 0:00
@RobertRobert
olej baby, bij konia

a na serio, wyluzuj się, bądz sobą i na 100% jakaś się zainteresują Tobą MOCNIEJ.
Zgłoś
eligurf 2013-09-18, 0:15 1
@RobertRobert
Po prostu wieśniak z pizdziejewa jesteś, a chciałoby się miastowe poruchać, coby im słoma z pipy nie sterczała. A prawda jest taka, że czlowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy.
Zgłoś
R................t 2013-09-18, 0:23
eligurf Liczyłem na taką odpowiedź. Coś z jajem, nadającego się na sadola. ;-D
Ale luzik, nie chcę Ci miastowych dup wyrywać. Ja, biedny wieśniak wracam do szukania swojej wieśniary.
Zgłoś
anne_be 2013-09-18, 0:24 1
@RobertRobert

Polecam zajrzeć na strony volantification i v1ncenta. Nie trzeba obniżać wymagań, wystarczy być sobą i trochę w siebie uwierzyć szczególnie polecam przyjrzeć się osobie V1ncenta - z nieśmiałego faceta w bożyszcze kobiet ))
Zgłoś
pi73rmaster 2013-09-18, 1:11
Mam 20 lat, nie zaruchałem, za to przelizałem w swoim życiu trochę dup. W zasadzie to nie zaruchałem, bo wymyśliłem sobie, że za 1 razem to powinna być panna, którą choć trochę bym szanował. W dzisiejszych czasach, poderwać nawet nie najgorszą pannę na imprezie/obozie/gdziekolwiek to żaden problem, nie potrzeba ani dobrej gadki ani zajebistego wyglądu, wystarczy nie być pizdą, być pewnym siebie, jakieś poczucie humoru też pomoże. I bycie takim ruchaczem to żaden achievement.
Ale po chuj ja się produkuję, jak nikt normalny nieważne ile by ruchał, by się tak nie wypowiadał jak panowie z góry.
Zgłoś
eligurf 2013-09-18, 1:19 3
@RobertRobert

volantification i v1ncenta - ściema.

Do ruchania pochodzenie bez znaczenia, choć patrz 'Konopielka' - scena 'na jeźdzca' i jej konsekwencje. Poza wszystkim wbrew pozorom przereklamowane. Jak mawiał sir Aldous Huxley - Intelektualista to osobą, która odkryła coś bardziej interesującego niż seks.

Do pogadania to co innego. W twojej sytuacji, choć to pewnie przerobione, to szukałbym wśród nauczycielek lub w jakimś urzędzie gminy. Cudów to bym się nie spodziewał, ale przynajmniej spróbować nie zwadzi. W mieście też znaleźć sensowną laskę do pogadania nie jest łatwo, więc okazyjne wypady raczej gówno dadzą.

Teoretycznie w takim przypadku niezłym pomysłem może być biuro matrymonialne. Większość osób tam to dziwaki, ale pojedyncze powinny być normalne. Może też jest jakaś laska z wiochy co w głowie ma poukładane. Statystycznie za którymś razem trafisz w to o co chodzi.

Jak pisali wcześniej, podstawa to być sobą, nie oszukiwać, że się jest innym. Przemyśleć o czym chciałoby się gadać, tematy nie dokładnie o czym. Tematy ogólne, ale kontrowersyjne typu - Gdybyś musiała się zabić to jaką formę samobójstwa byś wybrała?, no może nie aż tak ostro, ale też nie przewagi PiS nad PO, czy dlaczego Palikota nie/możemy nazwać inteligentem/idiotą. Daj się jakoś zapamiętać, choć dowcipy o martwych płodach i ruchaniu niemowlaków przynajmniej na pierwszym spotkaniu zachowałbym dla siebie. Większość osób która mówi, że lubi czarny humor w rzeczywistości lubi co najwyżej ciemno szary.

Ale przeciwnie niż pisali inni, za bardzo nie spuszczać z wymagań. I tak wszyscy kłamią i udają, więc jak trochę odpuścisz to potem będzie rzeźnia. Jeśli dla kogoś wymagania to "grzywka" lub jej brak, to wiesz co zrobić z taką opinią.
Zgłoś
Lopez 2013-09-18, 1:49
Takeda napisał/a:

Mówi się "obronną ręką". Słownik frazeologiczny byś przeleciał, dumny ruchaczu.

Jeszcze pijany/przyjebany po imprezie byłem, wiem ze mówi się "obronną ręką" widocznie wtedy nie robiło to dla mnie żadnej różnicy.

Śmieszą mnie strasznie wasze komentarze z serii "taa, ruchacie szmaty z klubów, a potem okazuje się że rodzina patologia i zjebane życie" Ten kto tak pisze to chyba ma słabsze wartości życiowe niż taki "ruchacz" jak to nazywacie.

Nie wiem skąd takie myślenie, że tylko patole z chamskich klubów ruchają się na potęgę. Nawet nie jesteście świadomi tego jak wasze siostry, dobre uczennice z klasy, studentki (i nie chodzi tylko o socjologię, medycyna, prawo też) często chodzą z kimś do łóżka na imprezie. Takich ekscesów pamiętem wiele, własnych i moich kumpli, a nigdy nikt nie przeruchał żadnej Andzeliki czy Samanty z klubu w jakiś pierdolonych zadupiach, żadnych plastików, i innych kretynek. Zawsze były to dziewczyny bogate, z dobrych domów, inteligentne i pewne siebie, świadome i nie zawsze po alkoholu. Nie mówię tego że pieprzą się na każdej domówce z innym, ale bądź co bądź się pieprzą, czasem raz na miesiąc - dwa, a czasem jest tak - że z tym samym kolesiem co tydzień. Chociaż nie są razem.
Nie wiem skąd macie taką teorię, albo żyjecie na innym świecie, albo całą szkołę średnią przesiedzieliście w piwnicy przed komputerem.

Też czemu wszystkie prawiczki tak się bulwersują że wyrywanie kobiet jest złe, przecież to zupełnie naturalne że ładną kobietę chce się poznać, jeżeli coś potem zaiskrzy między wami - to czemu nie iść się pieprzyć? Jeżeli alkohol to przyspiesza to też dobrze, i nikt nie ma z tego wyrzutów do kogoś. Bywa często tak -że to nie było jednak to, kłótnia czy cokolwiek, albo facet i kobieta są z innego miasta i związek nie wychodzi, kończy się na małej przygodzie. Co do alkoholu - uprzedzę moraniaków i od razu mówię, że kobieta podpita gdy utrzymuje świadomość, a upita gdzie jej świadomość jest bardzo zaburzona to zupełnie dwie różne rzeczy. I tak, rozróżniam z tych dwóch opcji czyste skurwysyństwo Mówi się o tym i tępi się takie coś, ale potwierdzam wiele przypadków gdy kobiety tak postępują i pożerają pijanych facetów jak Modliszki, szczególnie gdy starsze studentki szukają młodego mięsa z pierwszego roku (;
Panowie 'nieporuchającydotychczasy' - trochę mniej użalania, egoizmu, pizdoczenia i więcej pewności w siebie.
Zgłoś
regal 2013-09-18, 6:02
RobertRobert napisał/a:

Jakieś pomysły gdzie mogę spotkać jakąś fajną dziewczynę?

We śnie
Zgłoś
Małolata 2013-09-18, 9:22
Banananator napisał/a:

@RobertRobert
olej baby, bij konia

No tak, o tym się nawet śpiewa!

youtu.be/g1Hr4ik4PYc (nie chce mi wrzucić filmiku )

eligurf napisał/a:

Jeśli dla kogoś wymagania to "grzywka" lub jej brak, to wiesz co zrobić z taką opinią.

A Ty nie masz żadnych wymagań co do wyglądu? Albo inaczej, nie masz swoich typów urody itp? Ja mam swoje ulubione typy urody, za którymi bym się obejrzała chętnie i chciała móc podziwiać, ale właśnie, jak ktoś ma coś więcej niż wygląd, ma charakter, to mówię, że mogę olać cechy wyglądu, których nie lubię.
Nie wmówisz mi, że wygląd jest Ci w 100% obojętny
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem