18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00
Rozmowa z bratem
PawelJAS • 2013-09-16, 1:46
Dziś rozmawiałem z 24 letnim bratem na temat dup... I wiem ze ma wstydliwy problem bo wiem ze mimo wieku jest jeszcze praiczkiem... Nie wrocilem do domu ostatniej nocy to brat orazu zaczal sie pytac co i jak Podczas rozmowy wynikła sytuacja która mnie rozbawiła do łez... :p i musialem to dzis napisac.

Ja- A TY widzialeś chociaż kiedys cipe na oczy?
B- Widzialem...
Ja- ( troche zdziwiony pytam) GZIE!!?
Brat- (z kamienną twarzą) Na obrazku...

Jak to usluyszalem i z jaką to powagą powiedzial to smialem sie chyba z 5 min. I za kazdym razem gdy sobie przypomnialem jego mine jak to mowil to mialem beke...

Materiał: własny!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
zonk 2013-09-16, 13:15 26
oh ilu super-ruchaczy jest na sadolu. Mam nadzieję ze wasze ręce nie wymiękną zbyt szybko.
Zgłoś
Topiony_serek 2013-09-16, 13:44 3
Nie wyciągaj brudów z domu.
A brat jest może rudy?
Zgłoś
MrCollie 2013-09-17, 2:31 1
W sumie to dobrze. Wasze geny nie będą przekazane dalej.
Zgłoś
1991adam1991 2013-09-17, 17:32 1
chickeneatingcat napisał/a:

O kurwa, jakie straszne, ma 24 lata i jest prawiczkiem, przerażające.

No tak, zapomniałem, że teraz to już w gimnazjum to wiocha być prawiczkiem.
A w wieku 24 lat to już trzeba mieć kilkadziesiąt dziewczyn za sobą i AIDS, wtedy jest yolo swag!

Pierdolnijcie się w te puste łby.

Nikt ni mówi że tysiąc dup i aids na koncie... Ale w wieku 24 lat nie zaliczyć żadnej panny to porażka musi być mega nie dojdą to normalne że każdy dąży do poznania fajnej kobiety i reprodukcji... Jak można sobie odmawiać takiej przyjemności. Po prostu Ci się ból dupy odezwał bo sam pewnie jesteś jakimś obleśnym ogrem którego żadna dupa nie chce i zgrywasz rycerza stojącego na straży cnót i wyższych wartości.
Zgłoś
elsjusz 2013-09-17, 17:53
Mogłeś mu nie pokazywać swoich zdjęć :<
Zgłoś
Takeda 2013-09-17, 17:55 8
Lopez napisał/a:

Oho, widzę że inne prawiczki - ze łzami w oczach pórbują wyjść z tego pewną RĘKĄ.

Mówi się "obronną ręką". Słownik frazeologiczny byś przeleciał, dumny ruchaczu.
Zgłoś
S................n 2013-09-17, 18:00 13
PawelJAS nie wiem jak dla reszty ale dla mnie jesteś skończonym imbecylem , to właśnie ci co tak pchają się na cipę za młodu przepierdalają swoje życie , bo młody i nie wyżyty dorwie się jak szczerbaty do suchara , a po kilku miechach płacz i zgrzyt zębów bo ona zaciążyła , no kurwa ale jak ona mogła! Ale to już inna bajka . A najlepsze jak taki mały cwaniaczek na zabawie szuka ruchańska i znajdzie jaką szmate a potem zaciąży , a w międzyczasie sie okaże ta puszczalska jest z patologicznej wielodzietnej rodziny i np. ma 4 starszych braci koksów i nie daj boże żebyś ją opuścił ... Acha i szacun dla twego brata! Sam mam 29 lat , kobiętę , własne mieszkanie( mieszkamy na Islandii) dobrą pracę ale do dzieciaka nam się nie spieszy tak samo jak do seksu , najdzie ochota to bedziem się starać , a do tego momentu korzystamy z życia pełnymi garściami . Piszę to wszystko bo wyśmiałeś brata za to że prawiczkiem jest , i właśnie dlatego ma mój szacun , bo mimo że go pyta swędziała tyle lat to nikomu krzywdy nie wyrządził ( mam tu na myśli gwałt) i trzyma Wacława na wodzy, a ty w końcu dorośnij bo obudzisz sie z ręką w nocniku .
Zgłoś
R................t 2013-09-17, 18:07 13
Witam sadole. Specjalnie konto zauważyłem, jak zobaczyłem jaki fajny temat.

Mam 21 lat i też nie zaruchałem. Jak to zmienić?
-jestem wybredny jak cholera (wiem, wiem, kto wybrzydza ten nie rucha)
-nie lubię imprez w klubach, wkurwia mnie po prostu taki klimat
-jestem w miarę inteligentny
-jestem ciotą w relacjach damsko-męskich, jak mam zagadać do jakiejś dupy to mam wrażenie, że mi zaraz serce z klatki wyskoczy
-co najdziwniejsze jestem w miarę przystojny i nie mam małego kutasa (napisałbym penisa, ale na sadolu to nie wypada)
-ćwiczę, biegam, gram na gitarze

Jakieś pomysły gdzie mogę spotkać jakąś fajną dziewczynę?
Zgłoś
S................n 2013-09-17, 18:12 5
@chickeneatingcat szacun dla Ciebie Brachu! poważnie!

a jeśli chodzi o gimbazę to nie zła polewka jest jak się patrzy jak dążą do samoexterminacji jak jebane lemmingi hehe. oby tak dalej gimby nie długo dogonicie Hamburgerów inteligencją...

@RobertRobert

Odpowiedź jest prosta !

Wśród swoich znajomych!

A jeśli nie lubisz pedalskich dyskotek jak ja , polecam piwko w plenerze w paczce znajomych , zawsze znajdą się chętni i zawsze mogą przyprowadzić ze sobą jakąś "nową twarz"
Zgłoś
qbcia 2013-09-17, 18:15
Robert ćwicz charakter. Mnie pomogło ;D
Zgłoś
Plecionkarz 2013-09-17, 18:21 2
Teraz pełno takich cymbałów którzy sobie wynajdą kogoś kto mało rucha albo wcale i pytają go czy ostatnio coś zaruchał chociaż wiedzą jaka padnie odpowiedź. A potem na ich mordzie ukazuje się głąbowaty uśmieszek bo mają się za super jebakę bo ruchają od czasu do czasu jakąś padlinę.
Zgłoś
zarpion 2013-09-17, 18:36
@RobertRobert - najlepiej zmień imię, masz chujowe, pozdrów rodziców.
:d
na sadolu można się czasem poczuć jak król świata, same prawiczki (tak, tak, wiem, ja też tylko ze swoją starą i z ojcem - uprzedzam riposty)
Zgłoś
Małolata 2013-09-17, 18:41
RobertRobert napisał/a:

Mam 21 lat i też nie zaruchałem. Jak to zmienić?
-jestem wybredny jak cholera (wiem, wiem, kto wybrzydza ten nie rucha)
Jakieś pomysły gdzie mogę spotkać jakąś fajną dziewczynę?

Punkt pierwszy, przemyśl swoje wymagania. Czy wszystkie KONIECZNIE muszą być spełnione? Czy nie możesz jakichś odpuścić?
Bo ja wiem, że są takie, na które nie można przymknąć oka, ale są i takie, które chcielibyśmy aby były spełnione, ale jak nie będą, to też możemy być szczęśliwi.
Nie patrz na innych z góry, jak się ktoś wydaje nieciekawy, to wcale nie znaczy, że po poznaniu taki jest.

Uprawiasz sport. W miejscach, gdzie to robisz nie ma ciekawych dziewczyn, do których chciałbyś zagadać?
Zgłoś
arturo18 2013-09-17, 19:00 1
a obecny najlepszy komentarz należy do prawiczka
Zgłoś
R................t 2013-09-17, 19:19 3
alexandrus, no to słabych mam znajomych, bo od alkoholu który z nimi pije niedługo padnie mi wątroba, a dziewczyn jak nie przyprowadzali, tak nie przyprowadzają. Co najwyżej własne. xD

qbcia w jaki sposób? Podchodzić i zagadywać? O taki trening Ci chodzi?

zarpion Nie nazywam się Robert. To tak dla zmyły, za dużo ziomków ma tutaj konto i zaraz będą mnie chcieli na dziwki zabrać, a mnie mierzi prostytucja. Bez urazy, jeżeli to jakieś dziwki przeglądają...

Małolata Łatwo powiedzieć - zrezygnuj. Gdyby to było takie proste.
U mnie na wsi to co najwyżej mogę wyrwać jakąś kozę. Zaczynam się zastanawiać, czy nie zacząć ćwiczyć na jakieś publicznej siłowni. Zawsze to będzie kolejna okazja żeby się wyrwać z zapyziałej wsi.

I to nie jest troll. Tylko życiowy problem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem