📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
jeśli to faktycznie autentyk to dojebałeś dobre piwo masz
przecież to nie jego materiał...
może i nie ale rozmowa dojebana aż prosi się by wypróbować
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Nie rozumiem z czego radość. Facet sprawdza bilet bo to jego praca a jakiś kretyn mu ją utrudnia. I skąd ta nienawiść do kanarów? Banda darmozjadów nie chce płacić za bilet(akurat ten klient MPK miał) to niech z buta pocina. Pokaż kurwa bilet w normalny sposób i daj żyć. Ogólnie to kontrola nie powinna być w ogóle potrzebna bo społeczeństwo samo powinno wiedzieć, że bilecik należy kupić. Ale nie kurwa, trzeba kombinować.
a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać... zaraz, on już stał... no to inny kierowca, innego autobusu.
Fake jak nic...
Fake jak nic...
@Steven Masz rację, jak ktoś ma bilet to i nie ma problemu ... Przecież transport to usługa jak każda inna za którą należy płacić, a jeśli jest bezpłatna w danym mieście to i tak wszyscy składają się na nią podatkami. Nie wiem dlaczego to takie oburzające jest dla ludzi.
W ogóle nie śmieszne .
Abstrahując od tego jak stary może być ten materiał i czy w ogóle jest autentyczny, jakim trzeba być niedojebanym imbecylem i emocjonalnym karłem, żeby nie zapłacić za płatną usługę i mieć kurwa pretensje do kogoś, kto sprawdza czy firma nie traci na interesie?
Wmyślony fejk w kiblu pewnie. Im sie nie chce tyle dyskutować. Nie masz biletu lub nie chcesz okazać ani dokumentów? Prosta sprawa. Dopłacasz kolejna kase do kary za wezwanie pał.
I on niby zasługuje na podziw, bo jest takim kozakiem? Życzę mu żeby kiedyś w pracy miał takich samych zjebanych, upierdliwych klientów którzy zjebią mu humor na resztę dnia. NIe wiem co niektórzy mają do kanarów, normalna praca, a jak nie płacisz to nie jedziesz, a nie że jesteś "przehujem", bo cię jeszcze nie złapali i popierdalasz sobie na koszt reszty społeczeństwa. Jakby wszyscy płacili to i kanarów by nie było.
I jeszcze jedno, to podobno zepsuta bramka w metrze w Kanadzie i choć była cały czas otwarta i nikt nie pilnował to ludzie zostawiali hajs za przejazd. W Polsce niestety takie coś nie do pomyślenia...
I jeszcze jedno, to podobno zepsuta bramka w metrze w Kanadzie i choć była cały czas otwarta i nikt nie pilnował to ludzie zostawiali hajs za przejazd. W Polsce niestety takie coś nie do pomyślenia...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów