📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Durne angole. Podskakuja do Polaków bo wiedza ze ci im nie odetna glowy albo nie wysadza ich w powietrze jak ciapaki. Bidny Polak dostaje cięgi nie ze swojej winy. Tamtych sie boja to naszych biją. Zajebista logika na wyspach...
a wiecie dlaczego? bo się kurwa staramy, zawsze byliśmy jebani wiec chcemy cos osiągnąć i się staramy, pracujemy zgadzamy się na wszystko bo co kolwiek nie zrobimy to mamy więcej jak w Polsce i dzięki temu nas poniżają i mają za gówno, bo mogą pomiatać bo nic nie zrobimy i będziemy dalej z uśmiechem zapierdalać za funta.
a taka małpa przyjdzie na socjal, upierdoli głowe w imie swojej religii i siedzą cicho bo małpa upierdoli głowe drugiemu
a taka małpa przyjdzie na socjal, upierdoli głowe w imie swojej religii i siedzą cicho bo małpa upierdoli głowe drugiemu
@Lucius Żeby sobie ułożyć jakoś życie, skoro tu nie mogli. Co ci wadzą ludzie którzy wyjechali szukać lepszej pracy bądź lepszych warunków do życia? Są biedne regiony Polski, które nie dają zbyt wiele możliwości. Oczywiście jebać tych którzy jadą ukrywać się przed alimentami i żerujących na socjalu, ale do reszty nic nie mam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów