Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
.Co może pójść nie tak?
„a`la”
Ale jednak: à la.
W 4 kurwa ..... Bo ?
Bo to Azjaci. Potomkowie Mongołów.
A usiłujesz ich ocenić, przykładając do nich miarkę wyskalowaną w normalnych ludziach.
Ale jeśli chcesz koniecznie wiedzieć, to zapytaj tę farbowaną kurwę.
Ona zaczęła bójkę, więc pewnie wie, dlaczego tak chciała.
Jakby nie UE to tak by do dzisiaj wygladala Polska.
Jakby babcia miała kółka to by była dyliżansem...
To że ty jesteś ułomny i niczego nie potrafisz, nie znaczy że inni też.
Ruscy gdzie się nie pojawią zostawiają gnój po sobie. Wojownicy wódy, którzy wyskoczyli z kibla, pokazują kwintesencję sowieckiej młodzieży i przyszłość narodu.
Siriuz na to: Nie rozumiesz głębi rosyjskiej duszy i tyle. Rosjanie to najszlachetniejszy naród na świecie, czysty i niewinny tylko USA i Zachód są niedobre. Przeczytaj wszystkie dzieła Tołstoja, Puszkina, Turgieniewa, Dostojewskiego i Czechowa i wtedy się wypowiadaj.
Ona zaczęła bójkę, więc pewnie wie, dlaczego tak chciała.
Za mało przecinków. Dlaczego nie napisałeś od razu "Ona, zaczęła, bójkę, więc, pewnie, wie, dlaczego, tak, chciała." polonisto z koziej dupy?
Siriuz na to: Nie rozumiesz głębi rosyjskiej duszy i tyle. Rosjanie to najszlachetniejszy naród na świecie, czysty i niewinny tylko USA i Zachód są niedobre. Przeczytaj wszystkie dzieła Tołstoja, Puszkina, Turgieniewa, Dostojewskiego i Czechowa i wtedy się wypowiadaj.
Siriuz to może mi annus ozorem wypucować do czyta… choć nie, bo w ustach miał niejedną ruską bagietę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów