📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Biją się pewnie o swojego oskarka. O przeciętniaka nigdy by się tak nie biły
Zarażone wirusem murzynostwa
Biała siła zwycięża bez szarpania za włosy i kopania po głowie
100% celności.. strach nie bać się
100% celności.. strach nie bać się
0to napisał/a:
Uuu dobra skubana
smc napisał/a:
Od takiej dostać wpierdol, to zaszczyt
Faktycznie, do wyprowadzania partyzanckich ciosow w osobe stojaca w odległości 30cm trzeba lata treningów. Frajerstwo pełną parą, ale czego sie spodziewać po hamerykanskich dziewczynach przesiaknietych murzynstwem
odszkodowanie zapłaci jakieś prace społeczne, kto wie może więzienie na dwa lata i się odechce szmacie bić z partyzanta przy odpalonej kamerze
Taka dziewczyna najebała połowie współczesnych 16latków czy ile tam ma ona lat - a przez warszawkę i bananów to by przeszła jak huragan przez USA
najebała by**
PS jak już przebudowujecie sadole to weźcie dajcie w koncu możliwość edycji komentarzy ..
najebała by**
PS jak już przebudowujecie sadole to weźcie dajcie w koncu możliwość edycji komentarzy ..
Con4terPro96 napisał/a:
Opcja edycji jest juz od dawna, ale jak widać niektórzy idioci dalej będą narzekać na (nie)istniejące opcje sadola zamiast ich poszukac
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Opcja edycji jest juz od dawna, ale jak widać niektórzy idioci dalej będą narzekać na (nie)istniejące opcje sadola zamiast ich poszukac
Edycja komentarzy jest dostępna do 30 minut. albo godzinie, po napisaniu komentarza, po tym czasie nic nie można z nim zrobić, więc dobrze napisał.
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:
Faktycznie, do wyprowadzania partyzanckich ciosow w osobe stojaca w odległości 30cm trzeba lata treningów. Frajerstwo pełną parą, ale czego sie spodziewać po hamerykanskich dziewczynach przesiaknietych murzynstwem
No masz racje, nie krzykla orient to chuj jej w dupe
Tylko cipy bjią z partyzanta i tutaj by się w sumie zgadzało, ale wśród facetów takie sytuacje też często się zdarzają. Najlepsze, że ta, która dostała też nie wykazała się rozumem, bo czuła pewnie narastające napięcie, a ręce dalej złożone. Podobna sytuacja do 2 typów i jak 1 trzyma ręce w kieszeniach zamiast przed sobą na wypadek ataku z zaskoczenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów