📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ufff.. zobaczyłem całe !
jeśli myślisz że zmarnuje na to 40 min swojego życia to się grubo mylisz
Wszystkie te dupy z tego odcinka to głupie lampucery (poza ewcią i psychologiem)
Największa uwagę poświęciłem tej jednej dupnej blondynie z dupnymi cycorami, próbowalem wywnioskować czy umie pisać.
Niestety nic nie wywnioskowałem, mózg ma gładki jak stolik na oddziale położniczym :/
Największa uwagę poświęciłem tej jednej dupnej blondynie z dupnymi cycorami, próbowalem wywnioskować czy umie pisać.
Niestety nic nie wywnioskowałem, mózg ma gładki jak stolik na oddziale położniczym :/
Obejrzałam może niecałą minutę i doszłam do wniosku, że szkoda mojego czasu na taki chłam, sam fakt, że wystąpiły w "rozmowach w toku" świadczy o tym , że mózgu to one nie mają....
No niezwykle inteligentna zbieraninka xD Czuje się usatysfakcjonowany tym ze , wytrwałem do konca :]
haha!. szkoda, że się nie podrapały. ;((
Filmy warte obejrzenia ;] a skrot nastepnego odcinka tez sie ciekawie zapowiadal
każdą z tych tępych kurew można by zgnieść jak robala jednym mądrzejszym tekstem, na które one nie mogą sobie pozwolić
każda kurwa blondynka z odrostami na łbie
Madame du Barry napisał/a:
Przemawia przez Ciebie gniew... Czyżby zazdrość?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów