i ten poker face
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Odezwał sie clown ze spalonego cyrku, nasłuchał się komentarzy na swój temat to nic dziwnego, że ma w zanadrzu jakieś obelgi.
Ja też chcę obejrzeć całość
no synek jej dojebal ładnie ...ona ma ryj troche taki jak po zderzeniu z towarowym no ale jak cos to worek na łeb i za ojczyzne ;>
Lady Gaga u Ewy LOL tysiąclecia.
trzeba mieć naprawdę spierdolone życie, żeby oglądać "rozmowy w toku", przecież to taki program dla znudzonych kur domowych i bezrobotnych
Talka90 napisał/a:
a co do "dziewczyna niebrzydka"...kurwa idź do okulisty
No nie wiem, wszystko z moim wzrokiem jest jak najbardziej w porządku, a wciąż uważam, że w cholerę ładna z niej dziewczyna.
Dobra cikuda, a dzieciak przykry
Och och, koleś był słodziutki!
KULTYWATOR napisał/a:
Ja też chcę obejrzeć całość
Za kilka dni będzie na vod.onet.pl Jak nie zapomnę- mogę Wam podesłać.
@Talka
nie mowie ze wszystko jest w 100% rezyserowane ale poszukaj sobie tamtego nagrania i posluchaj. to ten sam glos i nawet z ryja podobny
nie mowie ze wszystko jest w 100% rezyserowane ale poszukaj sobie tamtego nagrania i posluchaj. to ten sam glos i nawet z ryja podobny
Gras..!! napisał/a:
A ja sadze ze to rodzeństwo przecież takie same ryje maja !?
Nie, typ w przebraniu wygląda na konkretnego pojeba, natomiast dziewczyna, która zwraca mu uwagę, jest naprawdę zajebistą laską.
no nie róbcie z niej bogini, zwykła dziewczyna a koleś(jesli go tak można nazwać) albo ma pierdolniętych po bandzie rodziców którzy go nie potrafią ogarnąć, albo jest podstawiony, ot co. ważniejszy jest ten kaszalot z brązowymi włosami który pojawia się na chwilę po to aby zaraz zniknąc w otchłani telewizyjnego crapu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów