i ten poker face
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
dzisiaj to było w tvn'ie : )
Miała swoje 5 minut w tv + gratis 50 lat wstydu i zażenowania
Niby z nożem w głowie a użył mózgownicy Piwko leci za riposte tego czegoś
a panienka wcale niebrzydka, jak ktoś twierdzi inaczej to chuja się zna.
a panienka wcale niebrzydka, jak ktoś twierdzi inaczej to chuja się zna.
gosciu jest podstawiony. jakis czas temu byl tez tam jako koles (13 lat) co nie wie po co mu francuski bo go wkurza nauczycielka bo nie jest jego ziomka, co nie chce chodzic do szkoly i ze robi "niezła rozkmine z kolesiem" i chce zalozyc studio nagran. ten program jest U S T A W I O N Y jak cala TV
to coś jest pedałem na stówe
Ale lubię takie pojazdy. Proste, zabawne i na miejscu Nawet jeśli babka brzydka nie jest.
Ale lubię takie pojazdy. Proste, zabawne i na miejscu Nawet jeśli babka brzydka nie jest.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów