📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Chyba w tłoku te rozmowy.
Ale tam muszą mieć zdrowe krążenie, po takim masażu. Prawie jak ruska bania, tylko zamiast witek brzozowych kije.
Dali Brytyjczycy przykład jak ze śmondasami trzeba rozmawiać przy pomocy kija i marchewki... na marchewkę od setek lat nie zasłużyli.
Stosowało się, ale poprawność polityczna i wolność obywatelska wzięły górę. Kibole byli ustawiani do pionu za pomocą pały, plebs też. Dzisiaj, służby porządkowe mają tryliard procedur to przejścia zanim mogą coś konkretnego zrobić. Takie czasy.
To jest program pod tytułem - Pała dla reportera.
hejcior napisał/a:
Stosowało się, ale poprawność polityczna i wolność obywatelska wzięły górę. Kibole byli ustawiani do pionu za pomocą pały, plebs też. Dzisiaj, służby porządkowe mają tryliard procedur to przejścia zanim mogą coś konkretnego zrobić. Takie czasy.
Nooo, chyba, że pobiją na proteście nastolatkę, która nie chce nosić gnijącego płodu na polecenie rządu i kleru. Wtedy dostają awans.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów