Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakbym chcial dwoch chamów obejrzeć to bym tiktoka przeglądał.
Jeden prostak w szrocie drugi prostak w sutannie. Ale przerażający jest fakt wy jebane osły, że nienawidzicie środowiska katolickiego czyli całej w sumie Polski bo gdyby nie ta wiara to Polski już pewnie dawno by nie było zapewne po 1 rozbiorze już byśmy się nie pozbierali a tak wartości duch narodu był na tyle silny, że udało nam się powstać z zaborów raz po raz. Ale teraz jak patrze na to całe spierdolenie umysłowe na te zlewaczenie wszyskiego zezwierzęcenie to jestem pewien, że byle najazd na nasz kraj i Polska rozleci się w pył zostanie garstka której może się uda odbudować kraj albo i nie. Oj wy durnie jebani nawet nie macie pojęcia ile zawdzięczacie naszej wierze. Pluję na każdego lewaka jesteście jebanym bezwartościowym ścierwem jebanymi pasożytami
Nie zesraj się kurwa, idź się pomodlić bo ci się "katolizm" ulewa z ryja.
Gdzie ta parafia, jadę tam postać na parkingu.
Gdzie to? Chetnie sie przejade postać
A co was dupa swędzi?? Pewnie nawet nie jesteście w jego typie bo woli młodszych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów