Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nadal się masturbujcie do nastoletnich chamów w szrotach przypierdalających się do ludzi tylko dlatego że lewicowi działacze mówią że tak trzeba.
"DO CIEBIE, KURWA!"
"ILE DAŁEŚ? TO SPIERDALAJ!"
od strony wokalnej, mistrzostwo
To idz jakiemus batmanowi opierdol gale na zachrystii, moze ci ulzy koministyczny kmiocie. Nie o wiare tu chodzi - kto wierzy, bedzie wierzyl-. Chodzi tu o to w jaki sposob kosciol posluguje sie Bogiem do osiagniecia wlasnych celow, glownie materialnych. A w parze z tym idzie poslugiwanie sie w/w przez rzad, jako, ze „Polska to kraj katolicki, a obecny rzad PONAD wszystko stawia wartosci katolickie i narodowe’. Wez sie pierdolnij w dzban. Odlaczyc panstwo od kosciola, zeby ten nie byl jebanym apratem w rekach wladzy i po klopocie.
Ja pierdole, patrze na te komentarze chwalące chamskiego przypierdalającego się pojeba szukającego fejmu i widze jak bardzo narracja lewacka zamienia was w towarzyszy. ))) Wiecie po co to? Bo w świetle wypocin myślicieli socjalistycznych już sprzed wielu wielu lat, przed wprowadzeniem komunizmu należy zniszczyć lub przedefiniować pewne bariery które definiują tożsamość - religia o ile jakieś wyznanie dominuje, kultura, tożsamość narodowa, wartości rodzinne. Działo się to w przypadku wprowadzania komunizmu i pochodnych czyli nazizmu i faszyzmu (tak! to nie jest prawica jak pierdolą lewaki, nazizm np to kategoria lewicy narodowej, a faszyzm centrolewicy) Za każdym razem eliminowano znaczenie tych wartości windując na naczelną "religię" państwo, "sprawiedliwość społeczną". Tak tylko przypomne że obie najwieksze konkurujące ze sobą partie w PL to socjaliści, programowo zaskakująco zbieżni, współpracujący strategicznie, a różniący się narracją służacą do zgoła odmiennego kapitału politycznego. Łatwo się bezmyślnie napierdala o pedofilii wśród księży, tyle że w polskich więzieniach siedzi 2 zakonników i 1 ksiądz.... Proponuje sobie spojrzeć ile % pedofili to homoseksualiści - wtedy łatwo zrozumieć dodatkowe lewackie motywy szczucia księży. Ok 93% polaków to katolicy - podzielenie tego towarzystwa i naszczucie na siebie daje niebywałe korzysci polityczne - naczelna zasada "dziel i rządź", bo łatwiej się rządzi naskakującym sobie grupom niż jedną dużą i zjednoczoną pod względem poglądów, kultury, wiary, wartości. Jednorodnie myśląca grupa jeszcze może postawić się władzy ! Skoro jesteście aż takimi debilami że łykacie tą anty katolicką narracje, radosne argumenty służące jedynie do wewnętrznego skonfliktowania polaków i inne lewacke bzdety bez pomyślenia o co w tym chodzi- to chuj wam w ryj
nadal się masturbujcie do nastoletnich chamów w szrotach przypierdalających się do ludzi tylko dlatego że lewicowi działacze mówią że tak trzeba.
-ksiądz? Ja nie jestem księdzem
-no ale kurwa, ktoś tu jest księdzem
...
-tylko bez kurwa
Trzeba bylo szmate walic na ryj dziwka jebana z jakimis pedofilskimi tekstami wyjezdza, skurwialy nierob. Masz gosciu racje, ze smiec pierdolony nawet 5 zl ze swojego nie dolozyl, bo wszystko co te kurwy maja jest od przyjebanych ludzi, ktorzy caly ten pierdolony cyrk sponsoruja. Do kotla z nimi wszystkimi! Aa i wlasnie polecam goraco podjechac na parking i postac jesli ma ktos wolna chwile. Na pewno zajrze, jak bede w Walbrzychu nastepnym razem.
To idz jakiemus batmanowi opierdol gale na zachrystii, moze ci ulzy koministyczny kmiocie. Nie o wiare tu chodzi - kto wierzy, bedzie wierzyl-. Chodzi tu o to w jaki sposob kosciol posluguje sie Bogiem do osiagniecia wlasnych celow, glownie materialnych. A w parze z tym idzie poslugiwanie sie w/w przez rzad, jako, ze „Polska to kraj katolicki, a obecny rzad PONAD wszystko stawia wartosci katolickie i narodowe’. Wez sie pierdolnij w dzban. Odlaczyc panstwo od kosciola, zeby ten nie byl jebanym apratem w rekach wladzy i po klopocie.
No ciekawe do komunisty to mi daleko, ale(!) jakim to trzeba być debilem by nazywać kogoś komunistą, kto jedzie po komunistach, a samemu jeszcze podzielając i szerząc komunistyczną narrację w powyższym poście.
W polsce KK nie ma władzy w państwie, władzy ustawodawczej ani opiniotwórczej, nie ma wpływu na funkcjonowanie państwa więc znowu pierdolisz -albo z powodu bycia prominentnym towarzyszem przesiąkniętym lewactwem, albo po prostu nieogarniasz i żyjesz w alternatywnej rzeczywistości gdzie państwo i kościół współrządzi a ty bawisz się z homoseksualnymi jednorożcami.
Zrozum - wierz mi że rząd leje na kościół czy naród - w polityce nie chodzi o idee tylko o władzę, tak się utrzymuje kapitał polityczny! Skoro jest grupa ludzi do których trafia konkretna narracja, np pro katolicka czy pro lgbt to ktoś to wykorzysta! I rząd i główna opozycja KO programowo są niemalże identyczni i zaskakująco zbieżni co do naprawde ważnych decyzji strategicznych, szkodzących najczęściej w Polsce. Mieli kiedyś tworzyć koalicję i namietnie do tej pory wymieniają się posłami - pinokio to ex-PO! Różnicuje pierdolenie dookola ja wspieram katolików a ja LGBT, w obu przypadkach mają to w dupie ale chodzi o polaryzację sceny politycznej i realizowanie tego samego wspolnego dla obu partii celu pod różnhmi flagami. Ty to łykasz jak pelikan i o to w polityce chodzi. Taki wyborca jak ty to złoty wyborca -podłapuje emocjonalny temat i wojuje a ważne tematy ekonomiczne, podatkowe, finansowe przechodzą bez rozgłosu.
Tylko potrafił łac używać Śmieć pierdolony w dupę bez mydła
Jeden prostak w szrocie drugi prostak w sutannie. Ale przerażający jest fakt wy jebane osły, że nienawidzicie środowiska katolickiego czyli całej w sumie Polski bo gdyby nie ta wiara to Polski już pewnie dawno by nie było zapewne po 1 rozbiorze już byśmy się nie pozbierali a tak wartości duch narodu był na tyle silny, że udało nam się powstać z zaborów raz po raz. Ale teraz jak patrze na to całe spierdolenie umysłowe na te zlewaczenie wszyskiego zezwierzęcenie to jestem pewien, że byle najazd na nasz kraj i Polska rozleci się w pył zostanie garstka której może się uda odbudować kraj albo i nie. Oj wy durnie jebani nawet nie macie pojęcia ile zawdzięczacie naszej wierze. Pluję na każdego lewaka jesteście jebanym bezwartościowym ścierwem jebanymi pasożytami
Głowa do góry . kiedyś ból minie i zapomnisz o wszystkim . czas uleczy żal .
Głowa do góry . kiedyś ból minie i zapomnisz o wszystkim . czas uleczy żal .
Zapomni o waszych idiotycznych farmazonach? Oby!
Sebix słychać, że w życiu przeczytał może ze dwie książki, tutaj bym go nie obwiniał za brak wiedzy, wszak wieczorami na parkingach chłopaki nie dyskutują o wpływie soboru drugiego watykańskiego na sekularyzację społeczeństwa i potencjalne następstwa z tego wynikające związane z nieruchomościami kościelnymi.
Ale ksiądz znikający się do takiego poziomu jest widokiem zatrważającym.
Jeden prostak w szrocie drugi prostak w sutannie. Ale przerażający jest fakt wy jebane osły, że nienawidzicie środowiska katolickiego czyli całej w sumie Polski bo gdyby nie ta wiara to Polski już pewnie dawno by nie było zapewne po 1 rozbiorze już byśmy się nie pozbierali a tak wartości duch narodu był na tyle silny, że udało nam się powstać z zaborów raz po raz. Ale teraz jak patrze na to całe spierdolenie umysłowe na te zlewaczenie wszyskiego zezwierzęcenie to jestem pewien, że byle najazd na nasz kraj i Polska rozleci się w pył zostanie garstka której może się uda odbudować kraj albo i nie. Oj wy durnie jebani nawet nie macie pojęcia ile zawdzięczacie naszej wierze. Pluję na każdego lewaka jesteście jebanym bezwartościowym ścierwem jebanymi pasożytami
Co ty mi tu o zaborach pierdolisz jak nasza piękna kraina od 966 roku jest pod zaborem Watykanu i już ponad 1000 lat ta czarna zaraza drenuje ojczyznę i rodaków. Jak chcą ustawiać społeczeństwo pod siebie i jeszcze brać miliardy to niech przedstawią dowód, że wszystko co głoszą to prawda (i nie mówię tu tylko o katolikach, cała reszta tych kuglarzy tak samo).
Mamy 21 wiek, ludzie latają w kosmos, łaziki wysyłają na Marsa i leczą choroby, które jeszcze nie tak dawno Twoi czarni panowie nazywali by magią i klątwami. I ci sami ludzie wmówili Ci, że jest niewidzialny dziadek w chmurach. Jak myślisz dlaczego w kościele nie czyta się całej biblii albo nie mówi się nic o początkach chrześcijaństwa? Może dlatego, że jakby Ci wszyscy ludzie usłyszeli na przykład, że Noe jak budował arkę miał 600 lat, a po potopie żył jeszcze 350 to by powiedzieli, że to są jakieś gusła i może sporo z nich w końcu powiedziało by - "Sprawdzam".
Personalnie bardziej mnie fascynuje prawdziwa wiara naszych dziadów - pradziadów jak Światowid i Jutrzenka niż bajki z bliskiego wschodu, a jak chcesz, żeby Ci jedyne życie jakie masz układała mafia z Watykanu to sam im płać haracz, a nie wymagaj od wszystkich, żeby się na nich składali.
Szybko gadać gdzie to jest. Sprawdzimy kleche w tańcu.
Wałbrzych, piaskowa góra, parafia św. Wojciecha.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów