Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ciekawe do komunisty to mi daleko, ale(!) jakim to trzeba być debilem by nazywać kogoś komunistą, kto jedzie po komunistach, a samemu jeszcze podzielając i szerząc komunistyczną narrację w powyższym poście.
W polsce KK nie ma władzy w państwie, władzy ustawodawczej ani opiniotwórczej, nie ma wpływu na funkcjonowanie państwa więc znowu pierdolisz -albo z powodu bycia prominentnym towarzyszem przesiąkniętym lewactwem, albo po prostu nieogarniasz i żyjesz w alternatywnej rzeczywistości gdzie państwo i kościół współrządzi a ty bawisz się z homoseksualnymi jednorożcami.
Zrozum - wierz mi że rząd leje na kościół czy naród - w polityce nie chodzi o idee tylko o władzę, tak się utrzymuje kapitał polityczny! Skoro jest grupa ludzi do których trafia konkretna narracja, np pro katolicka czy pro lgbt to ktoś to wykorzysta! I rząd i główna opozycja KO programowo są niemalże identyczni i zaskakująco zbieżni co do naprawde ważnych decyzji strategicznych, szkodzących najczęściej w Polsce. Mieli kiedyś tworzyć koalicję i namietnie do tej pory wymieniają się posłami - pinokio to ex-PO! Różnicuje pierdolenie dookola ja wspieram katolików a ja LGBT, w obu przypadkach mają to w dupie ale chodzi o polaryzację sceny politycznej i realizowanie tego samego wspolnego dla obu partii celu pod różnhmi flagami. Ty to łykasz jak pelikan i o to w polityce chodzi. Taki wyborca jak ty to złoty wyborca -podłapuje emocjonalny temat i wojuje a ważne tematy ekonomiczne, podatkowe, finansowe przechodzą bez rozgłosu.
Źal mi cię.
Jeden prostak w szrocie drugi prostak w sutannie. Ale przerażający jest fakt wy jebane osły, że nienawidzicie środowiska katolickiego czyli całej w sumie Polski bo gdyby nie ta wiara to Polski już pewnie dawno by nie było zapewne po 1 rozbiorze już byśmy się nie pozbierali a tak wartości duch narodu był na tyle silny, że udało nam się powstać z zaborów raz po raz. Ale teraz jak patrze na to całe spierdolenie umysłowe na te zlewaczenie wszyskiego zezwierzęcenie to jestem pewien, że byle najazd na nasz kraj i Polska rozleci się w pył zostanie garstka której może się uda odbudować kraj albo i nie. Oj wy durnie jebani nawet nie macie pojęcia ile zawdzięczacie naszej wierze. Pluję na każdego lewaka jesteście jebanym bezwartościowym ścierwem jebanymi pasożytami
Panie głupoty piszesz. Podczas rozbiorów kościół walczył o Polskę, bo miał bardzo ważny powód. Była to władza i kasa. Polski kościół w tamtym czasie, to wyzyskiwacze biedoty i ciemnego ludu. Kiedy przyszli zaborcy eldorado się skończyło. Więc logicznym było zrobić wszystko, aby wrócić do starych dobrych czasów. Kraju ciemnego i głupiego, gdzie ma się władzę nad ciemniakami z kołtunem. A polskość i patriotyzm zawdzięczamy naszym wielkim władcom: Mieszko I, Chrobry, Krzywousty, Łokietek, Kazimierz Wielki, Jagiełło, Jan III Sobieski. To właśnie Ci ludzie stworzyli Polskę, Polaków i patriotów.
Nie zesraj się kurwa, idź się pomodlić bo ci się "katolizm" ulewa z ryja.
Ile masz lat koński zwisie? 17? Wiec proponuje zamknąc morde i poczytać trochke na temat historii Polski..
No chce!
No to prosze cie bardzo.
No co chce, kurwa?
Tylko nie kurwa!
No co,no co chce, no co chce?
To chce.
No co?
No kto?
No co?
No co?
kurwa ale bym miał ubaw z waszych mord
ognisko byśmy se zrobili, placków ziemniaczanych bym napiekł chrupkie na zewnątrz mięciutkie w środku
na ciepło coś zjeść
Ile masz lat koński zwisie? 17? Wiec proponuje zamknąc morde i poczytać trochke na temat historii Polski..
Japa synu księdza
Panie głupoty piszesz. Podczas rozbiorów kościół walczył o Polskę, bo miał bardzo ważny powód. Była to władza i kasa. Polski kościół w tamtym czasie, to wyzyskiwacze biedoty i ciemnego ludu. Kiedy przyszli zaborcy eldorado się skończyło. Więc logicznym było zrobić wszystko, aby wrócić do starych dobrych czasów. Kraju ciemnego i głupiego, gdzie ma się władzę nad ciemniakami z kołtunem. A polskość i patriotyzm zawdzięczamy naszym wielkim władcom: Mieszko I, Chrobry, Krzywousty, Łokietek, Kazimierz Wielki, Jagiełło, Jan III Sobieski. To właśnie Ci ludzie stworzyli Polskę, Polaków i patriotów.
Jasne, ale zapomniałeś o jednej ważnej rzeczy - sam kościół nas w te rozbiory wpędził (zobacz sobie kto Targowicę podpisywał, jebani biskupiI).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów