📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nierówna walka, dodatkowym przeciwnikiem grubasa jest grawitacja.
Gruby zapomniał, że nie jest w internecie.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mały agresywny c🤬jek wp🤬lił się w kolejkę przed dużego.
To okropne, gdy poniża się kogoś niepełnosprawnego...
ciekawe, ze wstal. myslalem, ze poszla miednica, zebra, lokiec, ramie i obojczyk na raz, przy tym p🤬lnieciu tej swini o glebe xD
smc napisał/a:
Mały agresywny c🤬jek wp🤬lił się w kolejkę przed dużego.
Gruby to pracownik walmartu, musi sporo podżerać na zapleczu.
Mex niech się tak nie rzuca bo złapią w siatkę jak innych brudasów i wyp🤬ola na fawelę
Tak czy inaczej uśmiecjniety meksykaniec wyląduje w transporcie deportowanych za ten atak, chyba jednak nie opłacało się kłócić z grubym 🙂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie