Twoja stara sra do gara, a twój stary to wpierdala.Kary śmierci nie dostaje się za byle przestępstwo więc moim zdaniem jeśli ma ona być efektywna pod względem "wychowawczym" dla społeczeństwa, to o humanitarności nie powinno być mowy. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Kara śmierci, jak by nie była nie ma ŻADNEGO wpływu na zbrodniarzy, którzy dopuszczają się rzeczy za które ta kara obowiązuje, już dawno to udowodniono licznymi badaniami i nawet na zdrowy rozum, jest to oczywiste.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Kary śmierci nie dostaje się za byle przestępstwo więc moim zdaniem jeśli ma ona być efektywna pod względem "wychowawczym" dla społeczeństwa, to o humanitarności nie powinno być mowy. Ale to tylko moja subiektywna opinia.
Łykasz jak młody pelikanik
Kara śmierci spełnia swoje zadanie. Eliminuje bezwartościową jednostkę ze społeczeństwa. A bezbolesne jej wykonanie stawia karzącego oczko wyżej na drabinie cywilizacyjnej. Śmiesznie się ogląda te wszystkie filmiki z Brazylii, jak kogoś napierdalają pałami bo coś ukradł. Ale świadczy to tylko o tym jakie zbydlęcenie tam panuje. Wolałbym żyć w kraju gdzie karę wymierzają sprawiedliwe i niezawisłe sądy, niż ludzie na ulicy.
youtube.com/watch?v=CxnbvWd5dQs
Np takie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów