18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Dosyć świeża sprawa Teresy Strzelec, która została zatrzymana na Białorusi w marcu, tego roku.
Pod koniec 2012 była w Mińsku i zepsuł się jej samochód, oddała go do miejscowego mechanika i wróciła do kraju bez niego. Kłopot w tym, że syn mechanika sobie nim jeździł. Zatrzymała go policja. Ponieważ nielegalne jest odstąpienie samochodu przez obcokrajowca, samochód został zarekwirowany. Sąd w styczniu uznał, że samochód ma zostać zwrócony właścicielce, ale w tym czasie celnicy go...sprzedali [Białoruś kurwa pełną gębą], Polka pojechała na Białoruś by dochodzić sprawiedliwości. Nie dość, że nie oddali jej auta, to obciążyli ją jeszcze opłatami celnymi i podatkami w wysokości 15.750 € [wow!]. Oczywiście Polka tego nie może zapłacić, a tym samym od ponad już miesiąca nie może wrócić do kraju. Zaczęła nawet strajk głodowy, bo jest siłą przetrzymywana na Białorusi. Pytanie, co robi w tym czasie ten człowiek:
Pewnie twittuje...

Jako Bonus, dwie dodatkowe historie z morałem:

Młoda piękna i bogata Sabina Uryga 21 lat, studentka z Zabrza, wydawałoby się, że ma wszystko...no cóż.
W 2011 roku poznała atrakcyjnego Nigeryjczyka przez internet i postanowiła pojechać do niego do Turcji. Na zdjęciu jest koń, nie Nigeryjczyk, ale podobno ten gość miał w sobie coś z tego konia. Sabina spędziła z nim 10 wspaniałych dni [zapewne chodzili po galeriach i podziwiali sztukę Turecką, odwiedzili Hagię Sofię i dyskutowali nad ekspansywnością islamu, a wieczorami czytali sobie poezję] 10 dni szybko upłynęło i Sabina musiała wracać. Niestety zepsuł się jej zamek w walizce. Z pomocą przyszli jej koledzy Turcy, którzy dali jej swoją walizkę. Jak już się domyślacie, służby mundurowe na lotnisku znalazły w walizce narkotyki i biedna Sabina trafiła do więzienia za przemyt. MSZ podjęło interwencję. Sabina nie wskazała policji konkretnie kto i gdzie dał jej tę walizkę. Przystojny Nigeryjczyk z tej historii nazywa się Cury Murphy, powiedział, że co miał to jego, było miło, ale się skończyło.

Od lat MSZ kompletnie olewa sprawę innego Polaka, Janusza Walusia, który odsiaduje w RPA wyrok za zabójstwo polityczne.

Wszyscy bojownicy polityczni z RPA [nawet masowi mordercy i zamachowcy] dostali amnestię i wyszli [dawno, dawno temu], gdyby nasz konsulat w Pretorii zainterweniował, facet wyszedłby na wolność, ale nie...zabił czarnego komunistę, odpowiedzialnego za tysiące morderstw i setki zamachów, więc jest ohydnym mordercą, wszyscy czarni, którzy zabijali białych w RPA zostali namaszczeni jako bojownicy i zostali zwolnieni.
Zgłoś
Ranger 2013-04-10, 16:04 1
No cóż, musiałem długo patrzeć żeby na fotce Sabinki z koniem rozpoznać, które jest które...
Zgłoś
h7kchryst 2013-04-10, 16:05
kiepski wiersz, jeśli to można tak nazwać w ogóle..

...All of y'all motherfuckers
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Zgłoś
W................R 2013-04-10, 16:11
Młoda piękna i bogata Sabina Uryga 21 lat, studentka z Zabrza, wydawałoby się, że ma wszystko...no cóż.

Gdy doczytałem tą historię do końca wybuchłem śmiechem.

Dzięki!

Leci piwko!

Sadol depcze wyobraźnie
Zgłoś
vass 2013-04-10, 16:51 1
No tego jeszcze brakowało żeby się MSZ wstawiał za przemytnikami i mordercami
Zgłoś
ChivoloConchetumare 2013-04-10, 16:58
Sabinki mi nie szkoda niech gnije w pierdlu. Za głupotę się płaci.

Szkoda mi natomiast Janusza Walusia. Odjebał komucha Haniego(agent sowiecki), który pewnie po dojściu do władzy zrobiłby z RPA to co Mugabe zrobił z Zimbabwe. Dla mnie Waluś to patriota i bohater.
Zgłoś
mks 2013-04-10, 16:59 3
Cytat:

Na forach internetowych znalazłem kilka wpisów, które mogą świadczyć, iż przedstawiana w mediach historia dziewczyny wcale nie musi pokrywać się z rzeczywistością. Te nieliczne wypowiedzi składają się na zupełnie inny obraz studentki.

Sabina od piętnastego roku życia kradła i oszukiwała oraz nie przestrzegała prawa. Miała lekceważący stosunek do innych ludzi. Oficjalnie studiowała filologię angielską na GWSP (Gliwickiej Wyższej Szkole Przedsiębiorczości), jednak nie pojawiała się na wykładach.

Była typem "imprezowiczki" - lubiła się bawić. Obracała się w świecie mężczyzn i alkoholu. Później zaimponowała jej "łatwa kasa" i mocniejsze używki. Przez dwa lata Sabina miała latać do Turcji i przewozić narkotyki. Z tych wpisów wynika również, że dziewczyna wyszła za mąż za jakiegoś Afrykańczyka, jednak nie wiadomo, czy był to Murphy, którego imię pojawiło się w wersji stworzonej przez rodzinę studentki. Jeśli elementy tej wersji okazałyby się prawdziwe, wtedy łatwiej określić, co się stało 23 kwietnia 2011 na lotnisku w Stambule - Sabina próbowała przemycić kolejną partię narkotyków, jednak coś się nie powiodło.

Prawdopodobnie Sabina mogła paść ofiarą narkotykowej mafii z Nigerii - jako "płotka" została wystawiona odpowiednim służbom mundurowym z Turcji. Zamieszanie, jakie wywołało jej zatrzymanie, umożliwiło przemyt większej partii towaru. Szczegóły takiego procederu zamieścił program "Uwaga!" w jednym z odcinków z maja 2011 roku.

wiadomosci24.pl/artykul/czy_sabina_uryga_wyjdzie_z_tureckiego_wiezieni...
Zgłoś
D-Rose 2013-04-10, 17:35
Ooo post wklejony przez mks zmienia postac rzeczy diametralnie.

W takim razie niech Sabinka gnije w pierdlu do konca zycia
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-04-10, 17:59
Ignorancja władzy jest porażająca. Obojętnie kto by nie rządził w tym smutnym jak pizda kraju.
Zgłoś
grzesznik17 2013-04-10, 21:54
"Na zdjęciu jest koń, nie Nigeryjczyk, ale podobno ten gość miał w sobie coś z tego konia." - PIWO ZA TEN KOMENTARZ
Zgłoś
p................a 2013-04-10, 22:08
co do niemiec to gdybyscie nie wpuscili turków to byscie wygineli ale co jak co kulture macie zajebista pasowałbym do was, tez jestem oszczedny i lubie pracowac, tylko ta jebana polsza nie daje mi jebanych warunkow ;/ aaa i laski macie okropne,
Zgłoś
Tomaszek666 2013-04-11, 9:09
Za Janusza Walusia zawsze piwo.

„Piękno Rosji polega na tym, że nic się w niej nie da przewidzieć… To jest jej konstytucja i kto tego nie rozumie, jest po prostu c h u j e m”.„Encyklopedia duszy rosyjskiej” Wiktor Jerofiejew
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów