18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Sushy 2014-08-18, 12:26 13
Główna różnica między kobietą a mężczyzną jest taka, że to faceci mają jednego fiuta między nogami przez całe życie
Zgłoś
Foodman 2014-08-18, 12:34 102
Nie rozumiem opisu. "Tomek, hamuj kurwa!" oznacza że to facet jeździ i potrafi opanować sytuację na drodze bo kobieta, jak to słychać na filmiku, wpierdoliła by się w to auto bo by zaczęła hamować zamiast zrobić dobry manewr wymijający
Zgłoś
endione 2014-08-18, 12:43 6
Przecież 3/4 kobiet uważa, że jeżdżą bezpieczniej od mężczyzn...
Zgłoś
karinata 2014-08-18, 13:05 2
Sushy napisał/a:

Główna różnica między kobietą a mężczyzną jest taka, że to faceci mają jednego fiuta między nogami przez całe życie

No a kobieta jedną cipkę. Kolumb się znalazł.

Foodman napisał/a:

"Tomek, hamuj kurwa!" oznacza że to facet jeździ i potrafi opanować sytuację na drodze bo kobieta, jak to słychać na filmiku, wpierdoliła by się w to auto bo by zaczęła hamować zamiast zrobić dobry manewr wymijający

Możliwe. Ale tak całkiem na pewno, to po prostu siedziała obok kierowcy, stamtąd wszystko wygląda inaczej. Właściwie to szkoda, że nie mam kamerki, może bym mogła wstawić męskie "hamuuuuuuj" na widok sarny. Dało się ominąć.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
MajkelT 2014-08-18, 13:29 1
Do panow od fiutkow i cipek.
Glowna roznica miedzy kobieta a mezczyzna jest taka ze MY ruchamy a one sa ruchane.
Zgłoś
panmorda 2014-08-18, 13:30 2
Ja pierdole i jak zwykle głupia pizda musi doradzać... Niestety kobiety zawsze mają najwięcej do powiedzenia a już szczególnie jak chodzi o sytuacje krytyczne. Prosty filmik pokazuje jak uleganie kobiecie może sie skończyć. Takich filmów cała masa

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
shinigamiONE 2014-08-18, 13:37 2
Możliwe, że faktycznie kobieta zaczęłaby hamować, ale nie byłbym tak defnitywnie oceniający w tym wypadku. Bardziej chodziło o podniesienie alarmu, zwrócenie uwagi na zaistniałą sytuację. I tak, kierwca doskonale sobie z tego zdawał sprawę, ale kto siedząc na miejscu pilota nie wypaliłby choćby z "o kurwa!"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów