📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Główna różnica między kobietą a mężczyzną jest taka, że to faceci mają jednego fiuta między nogami przez całe życie
Nie rozumiem opisu. "Tomek, hamuj kurwa!" oznacza że to facet jeździ i potrafi opanować sytuację na drodze bo kobieta, jak to słychać na filmiku, wpierdoliła by się w to auto bo by zaczęła hamować zamiast zrobić dobry manewr wymijający
Sushy napisał/a:
Główna różnica między kobietą a mężczyzną jest taka, że to faceci mają jednego fiuta między nogami przez całe życie
No a kobieta jedną cipkę. Kolumb się znalazł.
Foodman napisał/a:
"Tomek, hamuj kurwa!" oznacza że to facet jeździ i potrafi opanować sytuację na drodze bo kobieta, jak to słychać na filmiku, wpierdoliła by się w to auto bo by zaczęła hamować zamiast zrobić dobry manewr wymijający
Możliwe. Ale tak całkiem na pewno, to po prostu siedziała obok kierowcy, stamtąd wszystko wygląda inaczej. Właściwie to szkoda, że nie mam kamerki, może bym mogła wstawić męskie "hamuuuuuuj" na widok sarny. Dało się ominąć.
Glowna roznica miedzy kobieta a mezczyzna jest taka ze MY ruchamy a one sa ruchane.
Ja pierdole i jak zwykle głupia pizda musi doradzać... Niestety kobiety zawsze mają najwięcej do powiedzenia a już szczególnie jak chodzi o sytuacje krytyczne. Prosty filmik pokazuje jak uleganie kobiecie może sie skończyć. Takich filmów cała masa
Możliwe, że faktycznie kobieta zaczęłaby hamować, ale nie byłbym tak defnitywnie oceniający w tym wypadku. Bardziej chodziło o podniesienie alarmu, zwrócenie uwagi na zaistniałą sytuację. I tak, kierwca doskonale sobie z tego zdawał sprawę, ale kto siedząc na miejscu pilota nie wypaliłby choćby z "o kurwa!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów