A co na to sadole?
Źródło: liberty memes
Żołnierz jest od zabijania,(...)
@ up komu to tłumaczysz? pokoleniu rurkowców i pizdusiów,
Żołnierz, a w zasadzie zawodowy żołnierz, na polu walki ma za zadanie podejmowanie decyzji w tak szybkim tempie, że twój mózg jedyną rzeczą jaką by zrobił w tym okresie to, wysłał sms'a do twojej dupy, że kupa już w drodze
a tu picki mi wyjazd robią że żołnierz albo wojsko to banda nienormalnych ludzi, kurwa zeto.. wróć
Definicja normalności
Ale wiesz pysiu, że piszesz też o swoim pokoleniu? Chyba, że ściemniałeś z datą urodzenia Jak się utożsamiasz, to spoko.
Generalnie to spodziewałem się, że zaraz ktoś wyskoczy z bólem dupy - a w gruncie rzeczy nie powiedziałem nic złego. Bycie żołnierzem nie jest normą w społeczeństwie. Normą jest chodzenie do pracy i zapierdalaniem na podatki, żeby dzielne wojaki z głodu nie pozdychały.
A swoją drogą kandydat na żołnierza jest tresowany do tego żeby wykonywać polecenia, a nie rozważać czy wykonać polecenie. Ma to swoją wartość utylitarną, ale generalnie większość ludzi tak nie funkcjonuje.
Żołnierz, a w zasadzie zawodowy żołnierz, na polu walki ma za zadanie podejmowanie decyzji w tak szybkim tempie, że twój mózg jedyną rzeczą jaką by zrobił w tym okresie to, wysłał sms'a do twojej dupy, że kupa już w drodze.