Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Im młodszy kutas tym więcej do wyszczekania i wyplucia ma chociaż gówno wie.
Pokolenie jebać wszystko na 50% bo na więcej wam mama nie pozwoli i kieszonkowe zabierze.
Kosciół zawsze przeszkadzał czerwonym kurwom i lewicowym patałachom, ateiści nigdy nie oczerniali kościoła. Ateista (prawdziwy) to człowiek normalny, poukładany a nie jakiś imbecyl co przy każdej lepszej okazji ciśnie po katolikach i robi wstawki jak ta na górze. Jestem katolikiem , znam mnóstwo ateistów i nie było nigdy nawet głupiej dyskusji miedzy nami. każda strona szanuje poglądy innych osób i tyle. Więc albo jest to komunistyczny gniot z ostatniego miotu , albo gimnazjum ma znów wolne od szkoły.
A czytałeś w ogóle to co pisałem? Mam gdzieś kto sobie w co wierzy, uważam religię za sprawę prywatną dopóki nie narzuca się jej innym. Wytknąłem jedynie ciemną stronę Watykanu, coby niektórym rozjaśnić myślenie (chociaż wiem, że tutaj chuja to da).
Lubie słuchać takich pedałów jak ten post wyżej od 18 latka co miał 10 lat jak JP2 umarł albo innych 20 latków co plują na niego a mieli po 12 lat więc chuja wiedzą.
Im młodszy kutas tym więcej do wyszczekania i wyplucia ma chociaż gówno wie.
Pokolenie jebać wszystko na 50% bo na więcej wam mama nie pozwoli i kieszonkowe zabierze.
Nie trzeba mieć chuj wie ile lat, żeby znaleźć ciekawe informacje dot. Watykanu i papieży, którzy obejmowali urzędy.
Nie trzeba mieć chuj wie ile lat, żeby znaleźć ciekawe informacje dot. Watykanu i papieży, którzy obejmowali urzędy.
Tak samo jak można szukać informacji o kosmitach i o brzozie smoleńskiej. Grow up kid.
Uwielbiam tych fanatyków JPII, którzy sami do końca nie wiedzą za co, ale czczą JPII na równi z Bogiem. Albo i nawet bardziej.
Tak samo jak można szukać informacji o kosmitach i o brzozie smoleńskiej. Grow up kid.
Inteligentna osoba potrafi wyciągać prawdziwe informacje spośród sterty pierdolenia, to że w necie jest pełno bełkotu i fałszywych informacji nie znaczy, że nie da się znaleźć faktów.
Pisz co chcesz ale naszego papieża się odpierdol cwelu jebany
huj ci w dupę!
WYPIERDALAJ stąd cioto jebana
Jesteś albo rudy albo ciapaty albo murzyn.
A ty pewnie z tych, którzy się na kwadrans pojednali w imię naszpapieża?
Proszę cię... Zacznij od siebie jebany hipokryto, potem atakuj innych.
KurwaRomantyk, odzywa się ktoś kto stoi murem za socjalistyczną polityką między innymi mordowania klasowego/rasowego opisaną w twojej biblii spisanej przez Marska&Engelsa...?
Proszę cię... Zacznij od siebie jebany hipokryto, potem atakuj innych.
Na jakiej podstawie kretynie twierdzisz, że jestem zatwardziałym socjalistą?
Katol-Allah smierdzi
Muslim-nie ! to bog smierdzi !!
Katol- jak smiesz !! tak nie mozna ! to swietosc !!
idzcie w chuj
Jakiś postów z przeszłości...
No kurwa, to chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Daleko mi do czystego socjalizmu, tym bardziej do marksizmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów