Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety zmartwię was dzieci-śmieci, co do Amerykanów. 2 lata temu była u mnie kuzynka (urodzona we stanach) i jej koleżanka, lat ok 21-22...O ile tłumaczyć, że kuzynka umie wypić bo polskie korzenie, to o tyle jej koleżanka, stricte Amerykaniec... szczena mi opadła jak we dwie do filmu (1,5 H) wywaliły 1,5 Wyborowej....potrafią pić i to walą gorzej od nas....
pff podales przyklad jednej amerykanki i jeszcze piszesz ze potrafią pic lepiej od nas
do mnie do szkoly (jak jeszcze sie uczylem) przyjechali szwaby na wymiane... nakupywali sporo krat zubra na ognisko.. powypijali po 3 a niektorzy 4 piwa i wiekszosc odpadla a polacy spokojnie sobie dokanczali browarki
Obrazek Więc koledzy nie opierdalajcie sie, do roboty!!
Na raz bez ściemy koledzy wciągne 0,7 i 2-4 piwa po tym nie jestem pewien po ilu mi sie film urywa raczej tak po 3,5... udowodnić trudno , ale jest spotkanie jakieś tam podobno kiedyś... To miło mi będzie zawitać... oczywiście oile zostane zaakceptowany w gronie sadoli.;p
Najwyższa skala między 2007 a 2008 mnie nie dziwi był wtedy kryzys finansowy
Obrazek Więc koledzy nie opierdalajcie sie, do roboty!!
Na raz bez ściemy koledzy wciągne 0,7 i 2-4 piwa po tym nie jestem pewien po ilu mi sie film urywa raczej tak po 3,5... udowodnić trudno , ale jest spotkanie jakieś tam podobno kiedyś... To miło mi będzie zawitać... oczywiście oile zostane zaakceptowany w gronie sadoli.;p
Super osiągnięcie. Możesz być dumny. Kto więcej wypije jest kozak a potem całe życie przy łopacie. Piwa nie dostaniesz. Najpierw walnij 0,7 z biedronki za drobne podjebane mamie.
Mój stary był nałogowcem spory szmat czasu, teraz nie pije od jakiś 15 lat, a i tak twierdzi, że ochota mu nigdy nie przeszła.
To normalne w przypadku nałogu.
@up. Wóda podrożała, nie ma się co dziwic.
istnieje coś takiego jak krajówka , tv wódka i inne tanie dobre alkohole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów