Ostatnio tak się śmiałem jak was sezamkowy rozpierdol trollował.
Chciałbyś być Żydem co ? niestety nie jesteś
jak to jest myć się mydłem z własnej babci czy tam dziadka ?
Czym się różni koronawirus od żołnierzy wyklętych?
Koronawirus nie zabija dzieci
Szechter przestań pajacować. Drukuj wybiórczą całą w zdjęcia twoje i brata, żeby było czym dupe podetrzeć
Piękne słowa. To co pejsy odpierdalają to ludzkie pojęcie przechodzi. A opinia publiczna nic nie robi
Mnie to rozpierdala że po tylu latach ludzie wciąż łykają raz za razem jak kurwa Polak ślinę Niemca xD
Wiecie czemu "Zimerman" ma taki nick, a nie "Zimmermann" jak na żyda przystało
Bo tamto "m" i "n" zostało po wojnie w kamienicy w Polsce
Aut vincere, aut mori.Gamoniu jebnij się w łeb żołnierze wyklęci walczyli o to żebyś teraz miał wolność i mógł wypisywać swoje głupoty w Internecie. Szanuj ludzi którzy umierali w katowniach sb ub za ojczyznę chociaż wcale nie musieli.
Rzeczywiście jest kurwa za co dziękować. Wolność? W tym kraju czujesz się wolny? No to gratuluję i zazdroszczę optymizmu...
Rzeczywiście jest kurwa za co dziękować. Wolność? W tym kraju czujesz się wolny? No to gratuluję i zazdroszczę optymizmu...
To się wyprowadź do Korei północnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów