IDF (izraelskie siły zbrojne) w świetle powyższego to zwyczajna najemna ochrona dopuszczająca się zbrodni wojennych.
Cały ten ich jechcoś tam to zwykły wymysł na ogłupianie ludzi.
do autora tematu: usuń konto.
Dobry kawał a ból dupy polskich patryjotuf to już w ogóle miód i orzeszki
Mnie to rozpierdala że po tylu latach ludzie wciąż łykają raz za razem jak kurwa Polak ślinę Niemca xD
Mnie to rozpierdala że po tylu latach ludzie wciąż łykają raz za razem jak kurwa Polak ślinę Niemca xD
bo widzisz. są ludzie których dziadki przelewały krew za ojczyznę. i choćby za to należy im się szacunek. skoro tobie nie miał kto o tym powiedzieć, skoro nie miałeś okazji przeczytać o tym. to widocznie twoja rodzina to jałowe ameby, sprzedawczyki bez honoru i wartości, czy tam inne kurwy. albo typowe wiejskie tłuki ze sztachetą w garści. nadające się do dźwigania baniek z mlekiem.
ps. usuń konto.
bo widzisz. są ludzie których dziadki przelewały krew za ojczyznę. i choćby za to należy im się szacunek. skoro tobie nie miał kto o tym powiedzieć, skoro nie miałeś okazji przeczytać o tym. to widocznie twoja rodzina to jałowe ameby, sprzedawczyki bez honoru i wartości, czy tam inne kurwy. albo typowe wiejskie tłuki ze sztachetą w garści. nadające się do dźwigania baniek z mlekiem.
ps. usuń konto.
Ps oddaj zrabowane majątki i kamienice
Ps oddaj zrabowane majątki i kamienice
zbieraj i bujaj wory cipo.
ps. usuń konto.
Słaby troll chociaż po prawdzie nie mija się z faktami, ale wiesz co Żydku? Tak też pasuje
Czym się różni koronawirus od izraelskich żołnierzy?
Koronawirus nie zabija dzieci
słaby troll a jednak dałeś się nabrać skoro myślisz, że on jest żydem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów