📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Party_Boy napisał/a:
oj zdziwilibyście się w jakich chatach mieszkają cyganie. Widać na kradzieży i żebractwie można się nieźle dorobić.
Fakt, ten już wykupił grunt i zaczyna się budować.
Poza tym w mojej miejscowości są Cyganie, po chacie widać, że nadziani, że niejeden Aryjczyk mógłby się schować.
damncoolpictures.com/2009/07/interior-of-rich-gypsy-houses.html
Poza tym w mojej miejscowości są Cyganie, po chacie widać, że nadziani, że niejeden Aryjczyk mógłby się schować.
Party_Boy napisał/a:
@upup nie wierzysz? Proszę:
damncoolpictures.com/2009/07/interior-of-rich-gypsy-houses.html
Wiem, że zdarzają się tez i tacy, też mam ich trochę w swojej miejscowości Ale nie wmówisz mi, że dorobili się tego uczciwą pracą.
Dee_Loc napisał/a:
Strona www.gestapo.pl nie działa
A mi działa. Tylko nie wiem czy poprzez fotki z wakacji dowiem się czegoś więcej o pomocy cyganom.
@Party_Boy, strona odpaliła i też się zdziwiłem gdy zobaczyłem tytuł "Gestapo-zdjęcia"
Leouch napisał/a:
Cygańska dusza urażona?
Polacy byli dla Hitlera takim samym gównem jak cyganie, więc srasz do własnego gniazda durniu
powiem wam coś zajebiście mądrego
wolę zarzucić git produkcję bo chociaż się pośmieję niż oglądać w szkiełku skurwiałych aktorów i aktorki po asp
macie kompleks niedoboru wiedzy albo niską samoocenę z powodu chujowego wykształcenia i zjebanych ocen na świadectwie i żeby poprawić sobie ego utożsamiacie się z ludźmi którzy uchodzą za dystyngowanych inteligentów i brzydzą się czymś innym co jest modne nowe drogie amerykańskie i uchodzi za rozrywkę dla elity
i próbujecie ich naśladować
wolę zarzucić git produkcję bo chociaż się pośmieję niż oglądać w szkiełku skurwiałych aktorów i aktorki po asp
macie kompleks niedoboru wiedzy albo niską samoocenę z powodu chujowego wykształcenia i zjebanych ocen na świadectwie i żeby poprawić sobie ego utożsamiacie się z ludźmi którzy uchodzą za dystyngowanych inteligentów i brzydzą się czymś innym co jest modne nowe drogie amerykańskie i uchodzi za rozrywkę dla elity
i próbujecie ich naśladować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów