📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
mysle ze to dretwe
Dla git produkcji zawsze piwko!
Jak to się może komukolwiek normalnemu podobać ? Git produkcja jest fajna dla max gimnazjum. Wszyscy mają po 20 parę lat w profilach a jarają się takim syfem. Wybaczcie ale albo jesteście po prostu jebanymi gimbusami i chuja a nie 20 coś lat macie albo jesteście opóźnieni w rozwoju. Pozdro
Serval666 napisał/a:
Jak to się może komukolwiek normalnemu podobać ? Git produkcja jest fajna dla max gimnazjum. Wszyscy mają po 20 parę lat w profilach a jarają się takim syfem. Wybaczcie ale albo jesteście po prostu jebanymi gimbusami i chuja a nie 20 coś lat macie albo jesteście opóźnieni w rozwoju. Pozdro
I napisał to facet rozdający piwa w temacie 'Fisting party'. Już wolę oglądać 'durne kreskówki na niskim poziomie' niż angażować się w temat związany z kilkoma facetami trzymającymi sobie ręce w dupach.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów