📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlatego mieszkam w Niemczech
Podobno chce więcej czasu poświęcać swoim dzieciom
Roszp napisał/a:
Oho kurwa, znowu wyczuwam falę prób bycia śmiesznym.
To nie jest smieszne, to jest prawdziwe...
Borys_ napisał/a:
był w hitlerjugend ? - Był
niech spierdala
Hitlerjugend było obowiązkowe, jak w takim razie mógł w nim nie być?
czym się różni Niemiec od Polaka? Niemiec nie naśmiewa się z głupkowatych obrazków i jednego tematu przez 2 miesiące, Polak tak...
Niemiec jest bogatszy, lepiej żyje i rządzi Europą po przegranej wojnie. Możecie się śmiać z brzydkich Niemek, ale to my mamy babochłopa w sejmie, a słowianki są na usługach Niemców w tureckich burdelach i żyją o niebo lepiej niż uczciwie zapierdalające Polki.
Zaraz dzieci będą się ciskać, że Niemiec z małej litery się pisać powinno...
Zaraz dzieci będą się ciskać, że Niemiec z małej litery się pisać powinno...
Kurwa co jest papież abdykował? Ja się takich rzeczy z sadsitic dowiaduje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów