18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Różnica
m................r • 2013-05-02, 22:38
Postanowiłem podzielić się kawałem na jaki złapał mnie mój ojciec, a muszę wspomnieć, że jest on człowiekiem religijnym, wzorem wszelkich cnót, nie klnącym itp. itd. (chyba, że się wkurwi, wtedy to przejebane)

-Powiedz jaka jest różnica między pomidorem, a polką?
-Pomidora się soli...?
-Tak...? a polkę?
-pieprzy?
-tańczy synu, tańczy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
w................4 2013-05-02, 22:46 43
Ja bym powiedział że pierdoli, bo się rymuje xd
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2013-05-02, 23:03 2
Hardkorowego masz tatę.
Zgłoś
B................r 2013-05-02, 23:04
sadystyczne ten papa!
Zgłoś
SexBone 2013-05-02, 23:44 20
Ja bym się nie chwalił że mój ojciec nie wie co zrobić z polką.
Zgłoś
S................n 2013-05-03, 1:15 3
Wiele "ateistóf" nie zdaje sobie sprawy, że osoby wierzące niczym nie różnią się od ich samych. Twój ojciec może być idealnym przykładem tego, że wierzący wcale nie jest jakąś inną osobą.
Zgłoś
KMD 2013-05-03, 2:07 1
NIe sól pomidora, bo Ci mięśnie znikną

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
M................f 2013-05-03, 2:58 1
Żeby coś zniknęło trza to na początku mieć.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-05-03, 8:13
Wiele ateistów? Kurwa, piszcie po polskiemu.

Zgłoś
w................9 2013-05-03, 9:11 4
Szeryfian napisał/a:

Wiele "ateistóf" nie zdaje sobie sprawy, że osoby wierzące niczym nie różnią się od ich samych. Twój ojciec może być idealnym przykładem tego, że wierzący wcale nie jest jakąś inną osobą.

Jako osoba niewierząca pozwolę sobie zabrać głoś i wyrazić swą opinię:
Po pierwsze kawał jest suchy, że ja jebie.
Po drugie skąd to porównanie, od kiedy wiara wpływa na poczucie humoru?
Po trzecie chuj mnie obchodzi kim jest jego ojciec, ale Bongman jest przy nim bogiem (Cóż za ironia )
Po czwarte nie zapomnij pójść dziś na majowe, bo nie dostaniesz stempelka na jakiejś karteczce do bierzmowania.
Po piąte ssiesz katolu.
Zgłoś
babycow 2013-05-03, 9:31 1
kurwa jakbym slyszal opowiesc o swoim ojcu, niby katolik a jak sie wkurwi to... araby przy nim niczym grzeczne kotki.
Zgłoś
Doomik 2013-05-03, 10:26 3
worms249 napisał/a:

Jako osoba niewierząca pozwolę sobie zabrać głoś i wyrazić swą opinię:
Po pierwsze kawał jest suchy, że ja jebie.
Po drugie skąd to porównanie, od kiedy wiara wpływa na poczucie humoru?
Po trzecie chuj mnie obchodzi kim jest jego ojciec, ale Bongman jest przy nim bogiem (Cóż za ironia )
Po czwarte nie zapomnij pójść dziś na majowe, bo nie dostaniesz stempelka na jakiejś karteczce do bierzmowania.
Po piąte ssiesz katolu.

tak się składa, że najbardziej nieszczęśliwą grupą w społeczeństwie jest 50cio latek, o poglądach lewackich, ateista No i takie głupkowate argumentowania może wystarczą w gimnazjum na korytarzau, kiedy chcesz nauczycielce manifestować swoją odmienność, ale nie tutaj. Tutaj pisząc takie rzeczy, po prostu się ośmieszasz
Zgłoś
BigHead6 2013-05-03, 18:36
Majster jak ja pamiętam to było tak
Jaka jest różnica pomiędzy blondynką, a frytką
Frytkę się soli, a blondynkę pieprzy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów