📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Z szacunku.
Z szacunku.
@up
Zazdrosc zzera?
Zazdrosc zzera?
Toczy się walka o Piwny Tron.
Po części się zgodzę, ludzie wybierają się na studia ... bo tak bez konkretnego pomysłu na jakieś zjebane kierunki bez przyszłości, a potem na zasiłek, albo do maka czy coś. Idziesz na kierunek na którym trzeba zapierdalać, to nie musisz się martwić o pracę.
Ciężko dziś na wszystko łożyć, okładają nas z każdej strony podatkami. Na prawku opierdolą kilka razy, akcyzę podniosą, kupuj mniej - chciej więcej. Chcą nas tu śmiechem zajebać, tak się uwijamy i ile za to mamy, 1600PLN, przy cenach tak niebotycznych, że o studiach idzie zapomnieć.
a propos studiowania srania ćpania i jebania czy przypadkiem w tv nie reklamują szkół zawodowych ?
nie rozumiem tych najazdow na studentow studiow humanistycznych
tower w sklepie sam sie nie wylozy, frytki ktos tez musi usmazyc
tower w sklepie sam sie nie wylozy, frytki ktos tez musi usmazyc
sam jestem studentem, coś w tym jednak jest:P lubię się pośmiać z szydery i sadistic mi to dostarcza, jednak pomyślcie jakie my mamy zajebiste imprezy na tych studiach i co się na nich dzieje:P tego czasu studiowania nikt mi nie zabierze i będzie co wnukom opowiadać
Dlaczego do kurwy nędzy wrzucacie wszystkich do jednego worka? Przecież są też studenci kierunków technicznych dzięki którym mamy szansę się rozwijać. Mam wrażenie że jedyna dla was słuszna droga edukacji to technik hydraulik.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów