Myślałem, że nie ma takiej dużej różnicy między określeniem „śliczna” a „seksowna”, dopóki nie zacząłem komentować zdjęć dzieci moich znajomych na Facebooku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
twarzo książka to gówno - piwo dostajesz za promocję pedofilii.
Co wy kurwa z tymi dziećmi na fejsbuku dzisiaj macie ? Dość ze islamizacja, gejostwo to się jeszcze z pedofilią się nie kryjcie
@up
Czy ja wiem promocję pedofilii.
Jako sadole od razu widzimy już w tym pedofilię, ale jakby dać to przeczytać normalnemu człowiekowi,
prawdopodobnie powiedziałby, że dlatego, że część właśnie dzieci znajomych ma np 17 lat już, a cześć to dzieci (te śliczne.)
Ale nie oszukujmy się
Czy ja wiem promocję pedofilii.
Jako sadole od razu widzimy już w tym pedofilię, ale jakby dać to przeczytać normalnemu człowiekowi,
prawdopodobnie powiedziałby, że dlatego, że część właśnie dzieci znajomych ma np 17 lat już, a cześć to dzieci (te śliczne.)
Ale nie oszukujmy się
bartos925 napisał/a:
Co wy kurwa z tymi dziećmi na fejsbuku dzisiaj macie ? Dość ze islamizacja, gejostwo to się jeszcze z pedofilią się nie kryjcie
Nie wiem co się tak oburzasz, przecież otwartość na kulturę muzłumańską, odmienności seksualne i zapewne za niedługo także pedofilie jest teraz takie postępowe i europejskie. Chcesz być faszystą, homofobem i zaściankowcem?
Seksownie wyglądasz w tej pieluszce
Od razu widać, że autor w dzieciństwie (czyli jakieś 3 miesiące temu) często musiał brać do buzi i w pupę. I proszę, jak mu to wyszło na zdrowie
Mr.Benny napisał/a:
Od razu widać, że autor w dzieciństwie (czyli jakieś 3 miesiące temu) często musiał brać do buzi i w pupę. I proszę, jak mu to wyszło na zdrowie
Odnosi się to do mnie?
Wyjdź chłopie z domu, umów się ze znajomymi i z nimi pogadaj, a nie będziesz sobie zdjęcia komentował, trzepiąc sobie pewnie przy tym:)
Ten portal spada coraz bardziej na dno. Już jest tylu debili z brakiem dystansu i jakiegokolwiek pojęcia czym jest sarkazm komentujących pod każdym tematem. Pomijam te głupie i tępe "pyskówki" na poziomie gimbazjum. Szkoda, że popularność sadola nie przekłada się na jakość osób wbijających tutaj. Może jakiś test IQ przy rejestracji konta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów