18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 41 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Różnica
R................i • 2017-04-27, 13:35
Czym się różni moja przeglądarka od Ukrainy?
- Moja przeglądarka posiada historię.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Januszznarnii 2017-04-27, 13:40 4
a moja przeglądarka jej nie posiada if u know what i mean (jakby co to tylko żartuję)
Zgłoś
~Angel 2017-04-27, 13:49 184

Zgłoś
pazuzu 2017-04-27, 15:37 2
Ja bym zamienił Ukrainę na USA
Zgłoś
W................. 2017-04-27, 15:57
A wiecie, że każde państwo rodzi się z potrzeby wspólnoty i każde musi stworzyć własną historię? Że państwa stworzone z innych powodów niż naturalna potrzeba wspólnoty wolnych ludzi, same się rozpadają?
Zgłoś
Synu_z_magazynu 2017-04-27, 15:57 52
Ten moment kiedy nie wiesz czy jesteś Polakiem czy Rosjaninem, więc bierzesz wady obu narodów i tworzysz własny kraj.
Zgłoś
Haefen 2017-04-27, 16:21 10
Kiedyś, brałem udział w pewnym zlocie i potem z tejże okazji, żeby dzieciaki się nie nudziły, dano im spraye żeby na sąsiadującym murze namalowały flagi państw, z których pochodzili uczestnicy. Było tam również trochę ukraińców.
Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
Zgłoś
martinkane 2017-04-27, 16:46 21
Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.
Zgłoś
-Néy 2017-04-27, 18:08 7
Od kiedy ukraina pisze sie przez duze U?
Zgłoś
Statystyczny_Użytkownik 2017-04-27, 18:24 4
dzięki takim tematom i postom, jak angela, w mym sercu tli się jeszcze iskierka nadziei.
szczerze dziękuję.
Zgłoś
LongDistanceTrip 2017-04-27, 19:01 9
@martinkane

Teraz się będą mogli starać o pincet+, wystarczy, że załatwią sobie stały pobyt w Polsce, nawet jakiejś tam śmiesznej karty nie trzeba będzie o staraniu się o obywatelstwo nie wspominając. Unia już zniosła im wizy.

Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zapierdalał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.

Jak myślicie? Jak długo jeszcze upłynie czasu zanim zaczną domagać się miejsca dla ich mniejszości w sejmie, ukraińskich szkół, praw politycznych itp? Moim zdaniem niewiele, bo teraz nadciągnie ich taka fala jak skurwysyn i to w większości będzie lumpenproletariat - odpowiedniki sebixów i karyn w uk.

Komuchy dostaną tego co chcą - kontynuacji układu okrągłego stołu, biednego wiernego elektoratu który będzie głosował za każdym socjalnym programem. Wkurwionych, niezadowolonych młodych Polaków zamieni się na pokorny i wdzięczny władzy ukraiński motłoch. No i układzik będzie trał, aj-waj!
Zgłoś
W................. 2017-04-27, 19:06 1
@up No niestety, mocodawcy CDU sprowadzali imigrantów z zamiarem upchnięcia ich np. w Polsce, żeby wywołać efekt trwogi i powodowany nim instynkt integracji, ale nie wyszło, bo imigranci nie chcieli do Polski No to teraz druga faza planu - próbują z Ukrainą.
Zgłoś
mazga50 2017-04-27, 19:16 2
martinkane napisał/a:

Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.

żoliborski bliźniak jest z pochodzenia żydowskim ukraińcem spod Odessy, więc już wiecie o co kaman. trzeba wam wszystko tłumaczyć...?
Zgłoś
jebiewdupelewaka 2017-04-27, 19:23 1
ruskie hujki w natarciu na cipkowatą ukrainkę,
dobrze że jestem Polakiem,
bo
JEBIĘ WSCHÓD I ZACHÓD
Zgłoś
voidinfinity 2017-04-27, 23:27 3
LongDistanceTrip napisał/a:

Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zapierdalał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.

Ale czego się spodziewać, jak kilka milionów wyjechało - a ci co zostali płacą w podatkach ponad połowę (statystycznie) wynagrodzenia, uniemożliwiając osiągnięcia potrzebnej do uzyskania zastępowalności pokoleniowej dzietności?

Kto będzie na umiłowanych przywódców zapierdalał? Chyba nie myślicie, że jesteście dla władzuchny niezastąpieni? Chyba nie myślisz, że karakan z ryżym zmodernizują wam państwo, bo wtedy skończyłoby się rok w rok po kilkanaście baniek na rozpierdol

Pincet+ zaś nie ma szans dać pożądanego efektu - chyba że chodzi o namnożenie patologii (czyt. wyborców partii karakana) - bo nikt normalny nie decyduje się na założenie rodziny ze względu na zasiłki, tylko na zarobki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem