- Moja przeglądarka posiada historię.
- Moja przeglądarka posiada historię.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem tą wątpliwą przyjemność, że jeden z nich stał obok mnie i coś tam zagadywał. Po chwili zapytał się mnie : "Która to flaga Ukrainy ?" Myślałem, że taki śmieszek z niego, ale mówił poważnie.
Powiedziałem, że ta żółto-niebieska, po czym on kiwając głową i pewien swego wskazał na flagę Brazylii, dodając pełne gównianego akcentu : Aaa, łokiej.
Taką to oni mają świadomość narodową. Jak bydło.
szczerze dziękuję.
Teraz się będą mogli starać o pincet+, wystarczy, że załatwią sobie stały pobyt w Polsce, nawet jakiejś tam śmiesznej karty nie trzeba będzie o staraniu się o obywatelstwo nie wspominając. Unia już zniosła im wizy.
Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zapierdalał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.
Jak myślicie? Jak długo jeszcze upłynie czasu zanim zaczną domagać się miejsca dla ich mniejszości w sejmie, ukraińskich szkół, praw politycznych itp? Moim zdaniem niewiele, bo teraz nadciągnie ich taka fala jak skurwysyn i to w większości będzie lumpenproletariat - odpowiedniki sebixów i karyn w uk.
Komuchy dostaną tego co chcą - kontynuacji układu okrągłego stołu, biednego wiernego elektoratu który będzie głosował za każdym socjalnym programem. Wkurwionych, niezadowolonych młodych Polaków zamieni się na pokorny i wdzięczny władzy ukraiński motłoch. No i układzik będzie trał, aj-waj!
Możecie się śmiać z ukrów i nabijać ale w samym tylko lubelskim UMCS studiuje ponad 600 ukraińców, a ile w skali całego kraju?? Wszyscy mają załatwione Karty Polaka, studiują za darmo i do tego sute rządowe stypendia. A wam kto zasponsoruje za darmo studia??? Nawet Nie wiecie ile węgla dajemy tym pasożytom za darmo a ile przekazujemy ropy za którą płacimy ciężkie pieniądze kacapom. tego w telewizji nie pokażą i nie powiedzą . Doją nas jak tylko mogą. I przypomnijcie sobie ile Duda przekazał pieniędzy patroszence? Polacy są rozgrywani Ukraińcami a reszta Europy muzułmanami. To nic dobrego nie wróży.
żoliborski bliźniak jest z pochodzenia żydowskim ukraińcem spod Odessy, więc już wiecie o co kaman. trzeba wam wszystko tłumaczyć...?
dobrze że jestem Polakiem,
bo
JEBIĘ WSCHÓD I ZACHÓD
Efekt będzie tylko jeden, Polak będzie zapierdalał od świtu do nocy na opłacenie socjalu dla tej swołoczy, a to dopiero przygrywka. Ukrainki zaczną tu rodzić gówniaki na potęgę a nasze KC ogłosi sukces w postaci przyrostu naturalnego.
Ale czego się spodziewać, jak kilka milionów wyjechało - a ci co zostali płacą w podatkach ponad połowę (statystycznie) wynagrodzenia, uniemożliwiając osiągnięcia potrzebnej do uzyskania zastępowalności pokoleniowej dzietności?
Kto będzie na umiłowanych przywódców zapierdalał? Chyba nie myślicie, że jesteście dla władzuchny niezastąpieni? Chyba nie myślisz, że karakan z ryżym zmodernizują wam państwo, bo wtedy skończyłoby się rok w rok po kilkanaście baniek na rozpierdol
Pincet+ zaś nie ma szans dać pożądanego efektu - chyba że chodzi o namnożenie patologii (czyt. wyborców partii karakana) - bo nikt normalny nie decyduje się na założenie rodziny ze względu na zasiłki, tylko na zarobki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów