Iść na sylwestra
(jak na razie)
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPrzyjedź do Hagi na ulicę Van Beverningkstraat 134, połowa pacjentek to nasze rodzime szmaty, które przyszły wyskrobać czarne larwy czy nasionko beżowego księcia.
Taa, już widzę jak tam zapierdalają z zaporoża specjalnie po to, żeby się wyskrobać
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja bym tylko bardzo chciał przypomnieć zwolennikom aborcji, że w Izraelu aborcja u żydów jest nielegalna. Można przeprowadzić aborcję jeśli nie jest się żydem ale żyd w izraelu nie może.
bo oni wszystkich kto nieżyd nie mają za ludzi
tak jak w biblii
Dobrze, że nowy rząd złagodzi przepisy aborcyjne. Przydadzą się postępowym julkom,gwałconym przez beżowych za którymi same głosowały.
Dobry żart.
bo oni wszystkich kto nieżyd nie mają za ludzi
tak jak w biblii
bo biblia to smierdzące gówno do naciągania ciemnoty.
Ja bym tylko bardzo chciał przypomnieć zwolennikom aborcji, że w Izraelu aborcja u żydów jest nielegalna. Można przeprowadzić aborcję jeśli nie jest się żydem ale żyd w izraelu nie może.
Przypominasz, bo zapomnieliśmy?
Przeczytaj sobie
jewish.pl/pl/2020/10/28/aborcja-w-izraelu/
Co może zrobić Niemka, żeby schudnąć 3 kilo, a Polka nie może?
Aborcję
O kurwa , suchar wymyślony przez jakąś Julkę i powielany przed debila. Aborcja w Niemczech dozwolona do 12 tygodnia, płód ma wtedy około 5cm i wagę 15 gram. Więcej Julka schudnie jak się wysra, niż wyskrobię.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów