Zabawne jak szybko “Ale jesteś ślicznym chłopcem” przechodzi do “Jak ty szybko rośniesz” i zamienia się w “Znajdź pracę pieprzony leniu i wypierdalaj stąd”.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za materiał własny jak zwykle piwko!
Sama prawda
[x]LOW [_]MED [_]HIGH
To nie jest zabawne tylko żałosne. Jeżeli jacyś rodzice nie chcą swoich dzieci w domu to po cholerę sobie je robili? Zrobiłeś - to licz się z tym, że dziecko usamodzielni się później, wcześniej albo nigdy (gdy np. będzie niepełnosprawne).
To nie jest zabawne tylko żałosne. Jeżeli jacyś rodzice nie chcą swoich dzieci w domu to po cholerę sobie je robili?
Przypadek, tak sądze
Druga praca jest inspirowana pilotem z anime Suisei no Gargantia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów