Taka drobna różnica kulturowa Był już podobny film wrzucony przez Velture rok temu w listopadzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no niech rzuci kamieniem ten w którego nauczycielka w podstawówce nie rzuciła kluczami do klasy
ale bym sobie tak ponapierdalał pałą SBków przychodzących po emeryture
Każdy pierdoli jak to bicie wychowuje, jak jestescie patologią i zjebani ja pijany rusek nie do wychowania, to rzeczywiscie bat to jedyny słuszny argument. Jednak jak widać tłuką tych arabów i murzynów w szkołach, domach, a potem takie kurwy przyjeżdżają do europy i tylko jedyne co potrafią to awantury, agresja i gwałty. Jak ktos jest kurwa kumaty to i można mu jak człowiek wyjasnic. Mnie kurwa jakos nie bili rodzice, a mam honor i kulturę bo kurwa ze mną rozmawiali i potrafi wyjasnic. Jednak jak sie daję wejsc dziecku na głowę albo go się leje to GÓWNO z niego będzie.
Slatojesos napisał/a:
Wydaje mnie się,że jednak druga metoda przynosi lepsze skutki wychowawcze
No rzeczywiście, kraje muzułmańskie mogą poszczycić się zdecydowanie wyższymi standardami życia społecznego. Ahhh ta prawicowa konsekwencja w myśleniu...
Ehh en zachodni indywidualizm, każdy jest pierdolonym płatkiem śniegu, niezwykłym i wyjątkowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów