Taka drobna różnica kulturowa Był już podobny film wrzucony przez Velture rok temu w listopadzie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wydaje mnie się,że jednak druga metoda przynosi lepsze skutki wychowawcze
@up Bo teraz to by najpierw trzeba było napierdalać rodziców od rozpieszczonych gówniarzy
No i kurwa to to ja rozumiem. Tyle osób teraz pierdoli jakie to bezstresowe wychowanie jest chujowe, i jak nowoczesne metody nie działają. A tu proszę, w ciapolandzie tradycyjne lanie po dupach jakimś kijem. Mam nadzieje że większość z was także będzie oburzona tym bezstresowym przywitaniem z początku, i będzie pochwalać to z końcówki, w końcu tyle bólu dupy jest o bezstresowe wychowanie
ja bym mu odrazu zajebał w łęp pione taką na przywitanie.
@up
I został byś ukamienowany przez przedstawicieli Homo szmatogłowus.
I został byś ukamienowany przez przedstawicieli Homo szmatogłowus.
W drugiej części jest przynajmniej równość dla wszystkich. Nie ma lepszych i gorszych.
Z cyklu: "mnie bili, mnie poniżali to ja też w przyszłości będe" cała idea ciapaków
To witanie się jest fajne bo jak lekcja minie szybciej. A jak wiemy szkoła to wylęgarnia patusów. Przynajmniej tako rzecze TVN.
@up, Może i tak ale tako rzecze Zaratustra: "Kto lub tefałeny ten mózg swój dawno zdjął ze sceny".
Przykład z jeszcze innej kultury:
"Jeśli ktoś będzie miał syna nieposłusznego i krnąbrnego, nie słuchającego upomnień ojca ani matki, tak że nawet po upomnieniach jest im nieposłuszny, ojciec i matka pochwycą go, zaprowadzą do bramy, do starszych miasta, i powiedzą starszym miasta: «Oto nasz syn jest nieposłuszny i krnąbrny, nie słucha naszego upomnienia, oddaje się rozpuście i pijaństwu». Wtedy mężowie tego miasta będą kamienowali go, aż umrze. Usuniesz zło spośród siebie, a cały Izrael, słysząc o tym, ulęknie się."
-Księga powtórzonego prawa 21, 18-21
"Jeśli ktoś będzie miał syna nieposłusznego i krnąbrnego, nie słuchającego upomnień ojca ani matki, tak że nawet po upomnieniach jest im nieposłuszny, ojciec i matka pochwycą go, zaprowadzą do bramy, do starszych miasta, i powiedzą starszym miasta: «Oto nasz syn jest nieposłuszny i krnąbrny, nie słucha naszego upomnienia, oddaje się rozpuście i pijaństwu». Wtedy mężowie tego miasta będą kamienowali go, aż umrze. Usuniesz zło spośród siebie, a cały Izrael, słysząc o tym, ulęknie się."
-Księga powtórzonego prawa 21, 18-21
ridin2 napisał/a:
Z cyklu: "mnie bili, mnie poniżali to ja też w przyszłości będe" cała idea ciapaków
Jeśli to idea ciapaków, to w Polsce mieszka ich co najmniej tyle co w Niemczech/Francji
@spoons moslem czy katol, co za różnica. Tyle, że katol jest odrobinę bardziej cywilizowany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów