Kampania zachodnich sąsiadów starająca się ukazać problem żeńskiej przemocy domowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mnie to trochę wkurwia. Facet, gdy uderzy kobietę, to od razu jest damskim bokserem, fiutem, nie powinien egzystować. Ale jak baba poczuje przyrost jaj i skacze facetowi do gardła, to ludzie gapią się i wygląda to tak, jakby inni faceci myśleli "bo zasłużył", a kobiety, że to kolejna silna, która wie, czego chce i stawia na swoim.. Wystarczy nagły zwrot akcji - chłop uderzy taką rzucającą się babę - znów jest tym przegranym, złym kretynem, damskim bokserem i w ogóle do utylizacji.
Moim zdaniem facet, który uderzy NIEWINNĄ kobietę, powinien dostać solidny wpierdol, najlepiej od kilku karków.
Kobieta, która rzuca się do gardła niewinnemu facetowi, ot tak, dla sportu - powinna zostać sprowadzona na ziemię.
Inne przypadki to już czysta patologia i nie warto w to wnikać i próbować tego naprawiać. Bo facet powinien mieć jaja, żeby bronić swojej kobiety, a kobieta nie powinna mieć tych jaj i zachowywać się jak na damę przystało.
I tak, wiem, że mój niewinny ból pośladów wygląda tak, jakbym nie wiedział, że to eksperyment społeczny. Uprzedzam - tak, wiem.
Moim zdaniem facet, który uderzy NIEWINNĄ kobietę, powinien dostać solidny wpierdol, najlepiej od kilku karków.
Kobieta, która rzuca się do gardła niewinnemu facetowi, ot tak, dla sportu - powinna zostać sprowadzona na ziemię.
Inne przypadki to już czysta patologia i nie warto w to wnikać i próbować tego naprawiać. Bo facet powinien mieć jaja, żeby bronić swojej kobiety, a kobieta nie powinna mieć tych jaj i zachowywać się jak na damę przystało.
I tak, wiem, że mój niewinny ból pośladów wygląda tak, jakbym nie wiedział, że to eksperyment społeczny. Uprzedzam - tak, wiem.
jakby mi moja na mieście taką awanti wytoczyła to by kontrolnie liścia w buzię dostała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów