Kampania zachodnich sąsiadów starająca się ukazać problem żeńskiej przemocy domowej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
żałosne - jaką trzeba być pizdą żeby się dać zgnoić przez babę.
nie , nigdy nie uderzyłem kobiety i wiem że moja kobieta czasem mną manipuluje
ale nigdy, kurwa przenigdy nie pozwolę sobie na taką czy podobną sytuację
nie , nigdy nie uderzyłem kobiety i wiem że moja kobieta czasem mną manipuluje
ale nigdy, kurwa przenigdy nie pozwolę sobie na taką czy podobną sytuację
Reagują kiedy bita jest kobieta, bo mają świadomość, że facet może zrobić krzywdę. W przypadku bijącej kobiety nawet jeśli się stara to po pierwsze chuj zrobi, a jeśli już, to w momencie kiedy przegnie dostaje szybkiego liścia sprowadzającego ją momentalnie na Ziemię, więc się wtrącać nie ma po prostu sensu.
nowynick, może ciężko uwierzyć, ale są mężczyźni maltretowani fizycznie i psychicznie przez partnerki. Zagrali dobrze i wyglądał na taką właśnie osobę (przynajmniej tak mi się wydaję).
Bzdury. Nawet jeżeli kobieta poznęca się nad mężczyzną to trwa to o wiele krócej niż to jak "mężczyzna" znęca się nad kobietą. To ze względu na to, że kobiety przeważnie wolą mieć partnerów silniejszych i dominujących, a mężczyźnie przeważnie preferują uległe partnerki i tak kobieta, która jest z dupowatym facetem prędzej czy później go rzuci, a facet, który jest z uległą kobietą może trwać w takim związku latami. Wydaje mi się, że tak jest przynajmniej w Polsce. Może w UK mężczyźni są już tak zniewieściali, że te różnice się zacierają.
...no chyba, że w grę wchodzi kasa. Dupowaty gość jest bogaty i dominująca laska przeciąga związek jak najdłużej żeby na nim żerować, ale to dosyć egzotyczny układ.
...no chyba, że w grę wchodzi kasa. Dupowaty gość jest bogaty i dominująca laska przeciąga związek jak najdłużej żeby na nim żerować, ale to dosyć egzotyczny układ.
Jebane feministki.
kobiety nie potrzebują siły, wystarcza manipulacja i broń pod tytułem "foch"
Nie dziwie się, że nikt nie reagował, a tylko się śmiali. Jeśli przemoc domowa dotyka mężczyzn musi on być zwykła pizdą.
Międzynarodowy kongres feministek. Na podium wchodzi jedna z delegatek i rzuca hasło.
- Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować.
Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka.
- Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia - widzę - gotuje jajko.
Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka.
- Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia widzę - pierze majtki.
Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka.
- Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia - zaczynam widzieć na prawe oko.
2 słowa ode mnie - baby są przechujami, umieją świetnie prowokować i maltretować, nie mówię tu o praniu po gębie ale o słówkach, uszczypnięciu, kłamstwach mówionych mamusi i przyjaciółkom itp. Kobietki szanujcie swoich chłopów bo wpierdol.
- Siostry, dość wyzysku. Nie będziemy im prać i gotować.
Uchwałę przyjęto jednogłośnie. Na kolejnym spotkaniu wojowniczych pań, delegatki dzielą się swymi spostrzeżeniami. Zaczyna Angielka.
- Wróciłam do domu i mówię: John, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia - widzę - gotuje jajko.
Sala zatrzęsła się od oklasków. Na mównicę wchodzi Francuzka.
- Wróciłam do domu i mówię: Pierre, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia widzę - pierze majtki.
Owacje na stojąco. Na podium wchodzi Rosjanka.
- Wróciłam do domu i mówię: Iwan, od dzisiaj nie piorę i nie gotuję. Pierwszego dnia - nic nie widzę, drugiego dnia - nic nie widzę, trzeciego dnia nadal nic nie widzę. Czwartego dnia - zaczynam widzieć na prawe oko.
2 słowa ode mnie - baby są przechujami, umieją świetnie prowokować i maltretować, nie mówię tu o praniu po gębie ale o słówkach, uszczypnięciu, kłamstwach mówionych mamusi i przyjaciółkom itp. Kobietki szanujcie swoich chłopów bo wpierdol.
od zawsze wiadomo, że nie wolno bić słabszych, w tym przypadku kobiety. i czy to temat na kurwa całą wielką kampanię społeczną? gdyby owczarek atakował jamnika od razu bym zareagował, ale gdyby to jamnik rzucał się na owczarka, miałbym w dupie. po co pomagać silniejszemu..?
Widzę, że sami specjaliści od przemocy domowej. Właśnie problem jest taki, że nawet jak baba zacznie się na ciebie rzucać to nie przyłożysz jej, bo zaraz zlecą się obrońcy, policja, etc. I naprawdę nie macie pojęcia jak kobiety manipulują i potrafią zniszczyć psyche, ale pewnie wy nie macie tego problemu, bo wasze dziewczyny mają w nazwisku .jpg .
nowynick napisał/a:
W przypadku bijącej kobiety nawet jeśli się stara to po pierwsze chuj zrobi, a jeśli już, to w momencie kiedy przegnie dostaje szybkiego liścia sprowadzającego ją momentalnie na Ziemię
Mężczyzna który jej tego liścia sprzedał może zostać oskarżony o znęcanie się i prawdopodobnie skazany.
Kobiety stosują przeważnie przemoc psychiczną. Potrafią zrobić ostre pranie mózgu albo odbierać chęć do życia awanturami o byle gówno. Fizycznie nie można im zrobić nic, bo to niehonorowo, psychicznie są uparte jak osły. Każdy mądry powie, że trzeba taką francę porzucić, ale w praktyce czasem nadzieja że będzie "jak kiedyś" zaślepia rozsądne myślenie.
To nic nowego, każdy o tym wie.
Życie na tym świecie nie jest, nie było i nigdy nie będzie sprawiedliwe - cokolwiek to ma znaczyć.
Kto myśli inaczej jest murzynem albo cyganem - albo murzyńskim cyganem!
Życie na tym świecie nie jest, nie było i nigdy nie będzie sprawiedliwe - cokolwiek to ma znaczyć.
Kto myśli inaczej jest murzynem albo cyganem - albo murzyńskim cyganem!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów