Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
głupie cipy tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają pierdolca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...
@up daruj sobie, zamiast bomby zbudujesz kanapkę z szynką i serem. Potwierdzone info
ani mnie nie wkurwiajcie z zusem, w zeszlym tygodniu mialem pierwszy raz do czynienia, bylem po zaswiadczenie jakies jebane, poszedlem do informacji babka mi dala kartke i jak wypełnie to do kobiety w okienku c mam pójść, wypełniłem ide do tego jebanego c, a ta na mnie z mordą ze czemu numerka nie mam (chuj z tym ze w calym budynku bylem chyba sam jeden ja, i jakbym wzial ten pierdolony numerek to od razu by była moja kolej) jej mowie ze ta babka co wydaje numerki mi nie dała bo jestem sam, to ta pizda poszla ze mna do tej babki wydarła się na nią, wziela moje podanie o zaswiadczenie, przeczytała i sama nie wiedziała gdzie to złożyć to zostawiła na informacji... i juz 5 dni czekam na zaswiadczenie
głupie cipy tam robią, z wrednymi mordami, baby bez bolca dostają pierdolca potwierdzone
ahhhhh az sie zagotowałem na myśl o Zusie, chyba czas szukać poradnika do zbudowania bomby na stronach al kaidy...
HEHEHehehe...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów