📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dam piwo bo ktoś się musiał natrudzić ale szału nie ma
majk19 napisał/a:
dam piwo bo ktoś się musiał natrudzić ale szału nie ma
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak wali kloca to też byś piwo dał bo się musiał natrudzić?
Ładną ktoś musi mieć znajomość kinematografii.
- Yoda
2+1 - Requiem dla samej siebie
donwasyle napisał/a:
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak wali kloca to też byś piwo dał bo się musiał natrudzić?
Jeśli pytasz bo chcesz wrzucić swoje domowe wideo i zastanawiasz się czy dostaniesz piwo, to raczej filmiki jak walisz kloca zostaw dla siebie
teraz pytam się. Komu się bardziej nudzi? Temu kto zrobił ten filmik, czy osobie która wymieni wszystkie tytuły filmów?
..Kto przyjmie wyzwanie?
..Kto przyjmie wyzwanie?
donwasyle napisał/a:
samo sranie jest za proste ale gdyby do tego walił konia i żonglował płonącymi pochodniami to czemu nie
Podziwiam ludzi którym chce się tyle z tym bawić
Walenie kloca?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów