Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Różowe Lambo w szczytnym celu
3m • 2013-10-10, 21:17
Richard Hammond bierze udział w akcji charytatywnej i wybiera się na przejażdżkę różowym Lambo z chorą dziewczynką, która sobie to wymarzyła. Enjoy!

Może nie sadystyczne ale jakoś ciepło się na sercu robi. Trochę szkoda tego Lambo na różowy kolor ale cel uświęca środki czyż nie? Nie zmienią tym świata ale zmienią świat dla jednego dziecka.

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
Ethas 2013-10-12, 9:25
Przydalby sie jakis artykul na temat serialu "Dom nie do poznania" bo według mnie robią coś niesamowitego,ale czy jest w tym jakis haczyk ?
Zgłoś
wolo1994 2013-10-12, 11:45
VanHelsingPL napisał/a:

A ty jesteś czubem i nie widzisz że zdjęcie jest podkolorowane.
Zresztą jeśli masz taki problem to idź się pedalić gdzie indziej.

Jestem pedałem bo ty nie odróżniasz kolorów? Nigdzie nie napisałem że mi się nie podoba więc wracaj do gimbazy i naucz się czytać ze zrozumieniem.
Zgłoś
VanHelsingPL 2013-10-12, 14:43
wolo1994 napisał/a:

Jestem pedałem bo ty nie odróżniasz kolorów? Nigdzie nie napisałem że mi się nie podoba więc wracaj do gimbazy i naucz się czytać ze zrozumieniem.

O jedzie od gimbusów bo sam pewnie emerytem jest.
Zgłoś
wolo1994 2013-10-12, 15:50
Człowieku nie umiesz czytać to nie pisz. Napisz coś mądrego a nie spamujesz bez sensu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów