Wana fight
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nic nie zrobił, a szarpał się dla zasady, bo przecież niewinny tak powinien.
Swoją drogą fajna robota, możesz postrzelać z tazera do ludzi, poszarpać się i jeszcze ci za to płacą. A całą resztę dnia jesteś wyluzowany jak cholera.
Swoją drogą fajna robota, możesz postrzelać z tazera do ludzi, poszarpać się i jeszcze ci za to płacą. A całą resztę dnia jesteś wyluzowany jak cholera.
ja pierdole rozjebał mnie ten policjant w okularkach mało co nie popuścił... a swoją drogą kurwa 3 ziomków nie potrafi obezwładnić 1 faceta haha harcerze lepiej by sobie poradzili. Porażka
Gdybyś wychodził czasami z domu i miał do czynienia z policją, to potwierdziłbyś moje słowa. Większość policjantów to panowie, którzy nie wiedzieli co zrobić z sobą w życiu, więc poszli do policji, by po kilkunastu latach pójść sobie na emeryturę. Pozdrowienia dla panów policjantów z Karolkowej 46, którym czasami dowożę KFC z gratisem...
hahaha, na poczatku filmu gliniarz go szarpie za koszulke jakby chcial zdjac z niego ta rozowa szmate no w rozu go nie aresztuje
lyga napisał/a:
Gdybyś wychodził czasami z domu i miał do czynienia z policją, to potwierdziłbyś moje słowa. Większość policjantów to panowie, którzy nie wiedzieli co zrobić z sobą w życiu, więc poszli do policji, by po kilkunastu latach pójść sobie na emeryturę. Pozdrowienia dla panów policjantów z Karolkowej 46, którym czasami dowożę KFC z gratisem...
Lepszy policjant niż nieudacznik który dowozi KFC znienawidzonym stróżom prawa.
Tak się składa, że studiuję i zarabiam pieniądze na życie, a nie siedzę przy komputerze non stop, gdzie mam przynosi ciepły obiadek.
Tak się składa że jesteś pajacem który jedyny swój kontakt z policją ma kiedy dowozi im jedzenie(jak to określiłeś z gratisem) za co powinni ci dożywotnio wsadzać pikantne skrzydełka w dupę. Nie wiem po co ci te studia skoro z takim podejściem praca dostawcy to będzie szczyt marzeń.. Eh z kim ja rozmawiam w ogóle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów