Ahh ta młodzież
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Hehe mam podobny prodidż w domu i jeszcze używany ;-D A co do dzieciaka , to brak słów ...
Jak bym wiedział czyj to dzieciak, wziął bym i pokazał ten film jego rodzicom. Przez następny tydzień bym się napawał widokiem jak idzie z opuchniętą dupą do i ze szkoły po tym jak mu starzy wpierdolili. Nie rozumiem bachora ja jak byłem młody i dostałem walkman'a to traktowałem go jak świętość bo wiedziałem że rodzice odłożyli trochę forsy żeby mi to dać a tutaj taki gówniarz rzuca fonem wartym kilkaset zł jakby takie rozdawali jak ulotki na mieście albo książki od jehowych.
Bidok z atrapą, wystarczy spojrzeć co ta mała nutria ma na sobie
Tak tak niszcz niszcz , a rodzice pewnie ciężko pracowali , żeby kupić ci ten telefon .
Mam nadzieje że w przyszłości twoje dzieci , będę robić ci identycznie .
Mam nadzieje że w przyszłości twoje dzieci , będę robić ci identycznie .
Ludzie, to atrapa. Rozdawali takie w salonie plusa, wygląda jak prawdziwy tylko bebechów nie ma. Sam dostałem 2 takie.
Nie zmienia to faktu, że temu zjebowi powinno się jaja do buzi wsadzić...
Nie zmienia to faktu, że temu zjebowi powinno się jaja do buzi wsadzić...
0:30 ta nadzieja że wybiegnie na ulice i samochód go jebnie
k....a bezstresowe wychowanie. kiedyś było lepiej. stary wziął pasa, dupę złoił i dziecko jak Anioł....
ale ma słabą kondychę zmęczył się po 10 sekundach zaczął sapać jakby przebiegł 10 km xD
Atrapa, próbowałem swoim i jak rzuciłem nim o ścianę to się tak nie odbijał daleko jak ten
Ale stara musiała go z procy karmić bo nie wiedziała co to jest
Atrapa, próbowałem swoim i jak rzuciłem nim o ścianę to się tak nie odbijał daleko jak ten
Ale stara musiała go z procy karmić bo nie wiedziała co to jest
ha, jaka to xperia ? to zwykła rozpłaszczona puszka
Mamusia żeby mieć dziecko w dupie kupi nowy telefon, tak samo buty, bluzę itp. itd
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów