Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty gadasz !! koleś zarobił nawet fajny sosik za wypicie kieliszka VDK ! Przyjemne z pożytecznym ;]
Widzę że państwo obeznani w kulturach innych narodów. Hejetrzy j****i potraficie tylko p****ć pomimo tego żę ch**a wiecie.
Nasłuchacie się głupot od jeszcze większych debili niż wy a później powtarzacie bez zastanowienia, że Polacy to chamy itd. Przez jednostki tworzą się stereotypy, które ch*j wie dlaczego później przypinane są do ogółu. Ja tu nie nie widzę żadnego chamstwa nikt nikogo nie obraził nikt też nie dostał w p****l.
Hej gwieździsty rycerzu, tu można przeklinać.
zapojki to juz nie dali
Nie wiem jak u was, ale na Śląsku się pierwszej flaszki nie zapija, a tym bardziej 1 kielona
przyjechała chołota z polszy i wstyd robi w kulturalnych krajach. Powinni nam z powrotem granice zamknąć.
Dla mnie ludzie używający wyrazów których pisowni nie znają to prawdziwa hołota.
Jaka chołota? Pełna kulturka. Polalil mu i jeszcze kase wrzucili (nawet paieprkowe!). Bez takich ludzi świat byłby nudny...
Dobrze chłop gada! Polać mu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów