📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To co już inny kraj czy naród czy jaki że nie Polacy? Lelon wytłumacz?
i to jest piękne w NAS Polakach:) mimo rozpierdolu w kraju w sejmie itd potrafimy się śmiać być wyluzowani spontaniczni itp itd:) nie jeden szwab lub angol nam tego zazdrości:)
pozdr
pozdr
I to w dodatku ślązocy, piwo musi być !
Chujowy jakis, po mimie oczekuje pantomimy, a nie siedzenia sobie bedac pokolorowanym na srebrno.
I mandacik za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym.
Wpuścić Hanysów jebanych tam gdzie kultura ;/ Wśioki pierdolone..
No kurwa, nie dość że dostał wódkę na rozluźnienie w pracy to rzucili mu jeszcze jakiegoś grosza, Polska gościnność jak chuj.
Każdy ma swoją kulturę, gdyby to byli Grecy czy Macedończycy to pewnie zaczęli by z nim śpiewać, Chińczycy zajebali by go fleszami, Francuz nawet by na niego nie spojrzał a Polak polał mu wódki. Na pewno ten gość mile wspomina turystów z Polski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów