18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:07
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Dziś w mojej rodzinnej miejscowości, uroczyście
obchodzone jest "Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego".

Niby wszystko ładnie pięknie, ale!

100 metrów dalej stoją psy na parkingu pod marketem i suszą zlotowiczów...

No kurwa ich mać!

Druga fota chujowa bo akurat chuchnąłem w obiektyw i nie zdążyłem przetrzeć a chciałem dziada z suszarką uchwycić.

Zlot jak najbardziej legalny. Organizuje go znajomy. Nawet mszę mają z pokropkiem a kilka motorro wjeżdża do kościoła!

edit -> Niektórzy nie pojmują, że podczas zlotu Policja obstawia miasteczko. Są znaki, cała grupa zapierdala nad jezioro na balangę.
Jest piękny pokaz setek motocykli jadących środkiem drogi...

A jeśli uda ci się z zakrętu spod kościoła do miśków ( niecałe 100 metrów) osiągnąć prędkość powyżej 60 km/h to jesteś chojrak.
Tym bardziej, że "niebieskie" widać jak na dłoni, zanim jeszcze zakręt weźmiesz.

Zatem niech siedzą na stacji paliw i łapą gamoni co wjeżdżają w moją wiochę z prędkością grubo ponad setkę a potem ostro hamują bo CePeEn jest!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Radysh 2013-04-20, 17:53
ru_ziolo napisał/a:

A no mówi, żeś nieogar skoro robisz coś tak długo i nie ogarniasz.
Sytuacje znam i miejsce też - niestety też z lubuskiego jestem.

Argumenty albo klęcz.
Czego nie rozumiesz?
Zgłoś
r................o 2013-04-20, 18:13 2
To raczej ty nie rozumiesz...
Zgłoś
Sonal 2013-04-20, 18:15 1
Ależ motocykliści to w większoścoi debile. Kilku normalnych nie poprawia statysty. Jazda motoroem (słowniki dopuszczają to dla niespełnionych polonistów) to jak jazda golfem III, pełnoletnią BMK lub oplem calibrą - stan (niestety niski) umysłu.
Zgłoś
S................n 2013-04-20, 18:22 1
To już jest po prostu czysta upierdliwość...

Jakoś w godzinach nocnych specjalnie nie stoją za rogiem i nie czekają aż jakiś napierdolony zacznie przesuwać śmietnik, wybijać szyby itd.
Zgłoś
Keegen 2013-04-20, 18:27 2
A ja podzielam zdanie autora, ale w połowie. Zlot ok, legalnie i nawet oznaczenia. Jest ok. Policja niech sobie stoi, ale po kiego suszą ? Zadnej zabawy z tego nie ma. Fakt faktem, zeby nie zapierdzielac, ale kazdy swoj rozum ma.

I takie pytanie, dlaczego warzywa ? Jak ktos sie zginie np przez potrącenie bo włazi pod auto to co ? Nie warzywo ?
Nie wiem skąd tyle hejtów na motocyklistach. Gdy rider pada ofiarą jakiegoś imbecyla za kierownicą auta czy innego gówna to jest cicho, ale jak jakis debil z IQ -90 pedzac 300 na godzine wjebie sie w mur czy cos innego to zaraz nagonka na WSZYTKICH.

Nie, nie śmigam na dwóch kółkach, jednakże nic do nich nie mam.
Zgłoś
Numernabis 2013-04-20, 18:31 5
@all up
Macie nasrane w głowach, kompleksy i do tego ulegacie propagandą co świadczy o waszym iq na poziomie glizdy. Każdy motocyklista to normalny człowiek, a jazda motocyklem jest niebezpieczna z natury.
Większość z was nie ma na waciki, a trzeba miec troche oleju w glowie, żeby skołowac 10k na motor, nie?

ps. Nie zrozumiecie co to jest adrenalina bo wasza dupa już dawno puściła korzenie w fotel.
Banda ciot która nie robi nic po za kłapaniem ryjem.
Zgłoś
herbalix 2013-04-20, 18:35 2
jeszcze nie widziałem motocyklisty, który w zabudowanym jechał 50.
Zgłoś
o................n 2013-04-20, 18:40 2
Motocykle są zajebiste, ale kurewsko niebezpieczne. Przypomina mi się pewien artykuł z forum motocyklowego, w którym wrzucano wypowiedzi konkretnych użytkowników, a obok nich zdjęcia wypadków w których Ci użytkownicy się zabili...

Prawda jest taka, że tak samo jak broń sama z siebie nie zabija, tak i motocykle same z siebie nie powodują wypadków i wszystko zależy od kierowcy
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-04-20, 18:45 1
I na chuj wy otwieracie te sezony? Całe lato jeździcie na frytki na drugi koniec miasta albo na kebaba.
Jedźcie na jakiś rajd w góry i pokażcie zdjęcia. Z roku na rok więcej patałachów a nie bajkerów, ehhh.
Zgłoś
K................z 2013-04-20, 18:49
mów, że motocykle to twoje życie. jezdzij skuterem
Zgłoś
rah.im 2013-04-20, 19:12 4
Nierozumiem po co niektorzy tak sie spinaja gdy tylko cos ktos wrzuci o motocyklistach. Tacy sami ludzie jak i kierowcy samochodow. Wiadomo, w obu przypadkach sie trafi jeden debil z drugim ktorego nosi bo kupil szrota za 6000 i probuje sie popisywac. Druga sprawa, ciekawe ile osob na tym forum jezdzi zgodnie z przepisami? Troche dystansu... niestety u nas w polsce media naglasniaja wiekszosc wypadkow bo wiedza, ze to sensacja dla ludu, a ludzie coraz to bardziej sie wkurwiaja pozniej na motocyklistow.
Chcialbym jeszcze poruszyc temat wypadkow smiertelnych. Z reguly ''motocyklista'' zabija tylko siebie, w przeciwienstwie do kierowcy samochodu ktory bierze udzial w podobnej przykrej sytuacji.
Sam jezdze jak i samochodem tak i motocyklem i mnie czasem poniesie jednak staram sie jezdzic z glowa aby nie zrobic krzywdy sobie, a tym bardziej drugiemu. Nie chce czyjejs krwi na rekach i jezdzic na wozku z mysla, ze kogos zajebalem bo chcialem ''poszpanowac''. Chcialbym aby wiecej uzytkownikow naszych pieknych drog mialo podobne myslenie ale to tylko pobozne zyczenie.
ps. nie niejezdze slalomem miedzy samochodami i nie popierdalam w terenie zabudowanym 100km/h
ps2. tak, popieram akcje policji z powyzszej sytuacji bo przynajmniej wplyneli w jakis sposob na bezpieczenstwo podczas tej ''imprezy''

Pozdrawiam
Zgłoś
T0B1 2013-04-20, 19:24 6
QUASWERTY napisał/a:

Nie róbcie kurwa z motocyklistów debili i kretynów... To coś więcej niż tylko rozpierdalanie się na drogach... To jest ich życie, to jest ich pasja... W większości to normalni ludzie mający rodzinę i dzieci i wkurwia mnie to jak ktoś mówi, że motocykliści to debile... W chuj więcej ludzi zginie w wypadkach samochodowych niż na motocyklach, bo na motocyklu nie jedziesz z całą rodziną...

Nie róbcie kurwa z arabów terrorystów i fanatyków... To coś więcej niż tylko rozpierdalanie się w imieniu allaha... To jest ich życie, ich religia... W większości to nienormalni ludzie, mający rodzinę, kozy, dzieci, więcej kóz i wkurwia mnie to jak ktoś mówi, że arabowie to terroryści... W chuj więcej ludzi umiera na choroby, ze starości, z przyczyn losowych niż poprzez eksplozje, bo w chuj ciężko przemycić ładunek w dzisiejszych czasach.

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
!Timon 2013-04-20, 19:39
@unimator

Wspaniały strzał Milordzie! No kurwa!
Zgłoś
El Caudillo 2013-04-20, 19:39
@2 up

wiesz np. strażnik miejski w momencie interwencji w przypadku napierdolonego koksa może w ryj dostać, a że w SM to w większości ludzie za ciency na Policje (choćby psychicznie) to lepiej suszyć bo bezpieczniej. W Polsce opłaca się być gangsterem/oszustem politykiem (na jedno wychodzi). Uczciwi ludzie to najbardziej poszkodowana grupa jakby nie patrzeć (niech nikt nie pierdoli jaki to święty i nigdy nie złamał przepisów bo może nawet o tym nie wiedział).
Zgłoś
C................i 2013-04-20, 19:43
co wy durnie z tymi moturami na nasze drogi? do lasu albo na pole jak sie smigac chce wiecej niz 60 na dwoch kolkach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem