18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:07
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Dziś w mojej rodzinnej miejscowości, uroczyście
obchodzone jest "Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego".

Niby wszystko ładnie pięknie, ale!

100 metrów dalej stoją psy na parkingu pod marketem i suszą zlotowiczów...

No kurwa ich mać!

Druga fota chujowa bo akurat chuchnąłem w obiektyw i nie zdążyłem przetrzeć a chciałem dziada z suszarką uchwycić.

Zlot jak najbardziej legalny. Organizuje go znajomy. Nawet mszę mają z pokropkiem a kilka motorro wjeżdża do kościoła!

edit -> Niektórzy nie pojmują, że podczas zlotu Policja obstawia miasteczko. Są znaki, cała grupa zapierdala nad jezioro na balangę.
Jest piękny pokaz setek motocykli jadących środkiem drogi...

A jeśli uda ci się z zakrętu spod kościoła do miśków ( niecałe 100 metrów) osiągnąć prędkość powyżej 60 km/h to jesteś chojrak.
Tym bardziej, że "niebieskie" widać jak na dłoni, zanim jeszcze zakręt weźmiesz.

Zatem niech siedzą na stacji paliw i łapą gamoni co wjeżdżają w moją wiochę z prędkością grubo ponad setkę a potem ostro hamują bo CePeEn jest!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a................s 2013-04-20, 19:54
Jebać ludzi na motocyklistach, mieszkając na wsi co wieczór musiałem tych kurew słuchać, zachciało się kurwa zapierdalać.
Zgłoś
vincentos 2013-04-20, 20:07
Pewnie trafiają sie normalni motocykliści ale skoro wszyscy mają ich za debili to coś w tym musi być. Tydzien temu jechałłem przez miasto to trafła się spora grupa zmierzająca na zlot. Otaczali wszystkie auta i zamykali lusterka kierowcom po czym jak ktoś otwieral drzwi żeby cwaniakowi przypierdolić to uciekali. Nic dziwnego że są postrzegani jako debile.

Co do tematu - bardzo dobrze że suszą, dałem piwo podobnie jak kolega @M1n1s7eR. Im więcej debili to zobaczy tym lepiej Przepisy to przepisy, jak chcą zapierdalać to niech zapierdalają i płacą. Podsumowując temat: DOOOOOOBRZEEEEEE !!!!!!!!!!!
Zgłoś
S................e 2013-04-20, 20:18
Dobrze, że jeżdżą. W końcu ludzie czekają na organy.
Zgłoś
zonk 2013-04-20, 20:36 2
QUASWERTY napisał/a:

Nie róbcie kurwa z motocyklistów debili i kretynów... To coś więcej niż tylko rozpierdalanie się na drogach... To jest ich życie, to jest ich pasja... W większości to normalni ludzie mający rodzinę i dzieci i wkurwia mnie to jak ktoś mówi, że motocykliści to debile... W chuj więcej ludzi zginie w wypadkach samochodowych niż na motocyklach, bo na motocyklu nie jedziesz z całą rodziną...

Po raz kolejny argument typu: to jest ich pasja. A może moją pasją jest jazda samochodem. To idąc tym tokiem myślenia daje mi to prawo do zapierdalania ile wlezie ?
Zgłoś
kmg.al 2013-04-20, 20:44 1
@SQT Chodzi o to, że większość ludzi tutaj uważa motocyklistów za diabłów w ludzkich ciałach zapierdalających 300km/h w zabudowanym. Znam bardzo dużo osób które jeżdżą motocyklem, sam też jeżdżę, ale w granicach rozsądku. A niektórzy spinają dupę tak, jakby im jakiś murzyn chciał kutasa wepchnąć. Lubisz samochody -> jeździj samochodami. Lubisz motocykle -> jeździj motocyklem. Trzeba znać umiar, i wiedzieć kiedy zdjąć rękę z gazu.
Zgłoś
herbalix 2013-04-20, 20:46
SteelMike napisał/a:

Dobrze, że jeżdżą. W końcu ludzie czekają na organy.

z tym dawaniem organów to gówno prawda. oczywiście może co któryś motocyklista idzie na części, ale w większości przypadków to średnio jest co z jezdni zbierać, a co dopiero przeszczepiać.
Zgłoś
PLrafiPL 2013-04-20, 21:27
Ale ból dupy w komentarzach. Większość z was pisze o czymś, o czym nie ma kompletnie pojęcia.
Wyłączcie czasem sadola i wyjdźcie na dwór.
Zgłoś
Mizantrop 2013-04-20, 21:31
Radysh napisał/a:

A jeśli uda ci się z zakrętu spod kościoła do miśków ( niecałe 100 metrów) osiągnąć prędkość powyżej 60 km/h to jesteś chojrak.
Tym bardziej, że "niebieskie" widać jak na dłoni, zanim jeszcze zakręt weźmiesz.

No to o chuj się burzysz, skoro grzecznie jeździcie?
Zgłoś
artiee 2013-04-20, 21:37
Dobra dobra, motocyklićci to w większości debile. Akcja własna spod Giżycka w tamtym roku. Jechałem sobie, musiałem skręcić w lewo na zwykłej szosie (skręt do ośrodka wypoczynkowego) wlączyłem kierunek w lewo przymierzam się do skrętu bo z naprzeciwka nic nie jedzie, a tu co ? Kolega samobójca na motocyklu mnie z lewej atakuje i nawet się nie przejął pewnie blisko 200 setek pruł. Dobrze że mam nawyk spojrzenia w lusterko, bo by mnie skurwiel z całą rodziną zabił. Podobnych akcji miałem kilkanaście. Chuj wam w dupe debile na motocyklach. Nie ma pierdolenia, że pasja. Zapierdalacie jak pojebańcy.
Zgłoś
o................n 2013-04-20, 21:50 1
Bardzo ciekawy temat o bezmózgich motocyklistach:

sadistic.pl/motocyklisci-akcja-wywiad-z-trupem-vt163364,30.htm
Zgłoś
b................w 2013-04-20, 22:22
Autor wątku to stereotypowy dawca. Wkurwiony bo była policja i nie mógł oddać organów na przeszczep.
Zgłoś
F................e 2013-04-20, 22:48 2
Macie tutaj zdjęcia i inne z moich okolic!
Bardzo fajna imprezka
Rozpoczęcie sezonu jak i zakończenie. W lipcu także jest 3 dniowy zlot!
Bardzo polecam
Wszystko odbywa się w Czarnej Wodzie, pomorskie.

Link do strony ze zdjęciami
zlotnadwda.pl/

Zgłoś
Ranger 2013-04-20, 22:54
Przecież z waszej(motocyklistów) winy nigdy nie ma wypadków, bo jeździcie po ulicach jako przykład porządnego kierowcy, więc co wam ''suszarki'' przeszkadzały ? Posuszyli, nic nie nabili i teraz im smutno
Zgłoś
Archeolog 2013-04-21, 0:18
Kurwa, jak mnie wkurwiają te technomuły na tych wieśniackich, rozklekotanych bzykach. Chyba, że masz cruisera, to wtedy zwracam honor.
Zgłoś
t................8 2013-04-21, 1:39 1
Komentarze rozpierdalają system

Panowie o co się srać że stoją i suszą ??

Można przejechać pokazać fakera ( polecam słownik wspinaczkowy) i rozpędzić swojego piżdzika dalej.

Dużo motocyklistów, bikerów czy chuje wie co innego tłumaczy się pasją etc. to chce zobaczyć te zdjęcia choć zakopianki.

Jeżeli motorek stoi w garażu i w niedzielę jedziesz się przejechać na drugi koniec miasteczka po kebab to sorry ale pasją bym tego nie nazwał i wydawanie na to pieniędzy rzeczą całkowicie zbędną.

Jeżeli już uwielbiacie tak "zapierdalać" to polecam tor a nie ulicę. Już słyszę te okrzyki:

Przecież to strata pieniędzy !
Można za to kupić zajebisty gaźnik albo turbo sprężarkę od malucha (wiem, nie znam się) !

Wybaczcie ale pasja przecież kosztuje i nie sposób kupić sobie motorek i ubranko trzeba zrobić coś więcej niż chlać nad jeziorkiem.
Zacytuje kogoś z komentarzy " nie sposób zebrać 10k i kupić motor trzeba mieć łeb na karku" jestem w szoku jutro też będę i przez najbliższy tydzień nie dojdę do siebie.

Nie oszukujmy się szablonowy biker jest idiotą są wyjątki i tych bardzo szanuje gdzie naprawdę robią zajebiste trasy, jeżdżą naprawdę z głowową i wiedzą jak się bawić na motorku. Idioci natomiast nadrabiają ilością jest ich tak wielu że niestety ale wyrobili taki szablon. Większość dopiero co wróciło z pracy za granicami kraju i sprawiło sobie motorek i jeżdżają po wsi i narażają swoje i innych życie.

Wyprzedzając fakty nie mam motorku ale wiem co to pasja i nikt mi nie wmówi że wystarczy zebrać 10k, kupić, jeździć wokół domu. Osobiście się wspinam i też lubię poczuć adrenalinę, szanuję wszystkich co uwielbiają coś robić niż leżeć na kanapie.

P.S. Mam gdzieś pseudo polonistów i będę robił błędy !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem