18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
v................r 2013-08-27, 13:45
Wszędzie CIPY tylko grodzki chuj
Zgłoś
~Mieszek_Kiler 2013-08-27, 13:59 2
Najlepsze 4 ostatnie tagi, o kurwa

Kupa <3
Zgłoś
l................e 2013-08-27, 14:05 1
Mieszek_Kiler napisał/a:

Najlepsze 4 ostatnie tagi, o kurwa

A jakie prawdziwe
Zgłoś
KrisCFC 2013-08-27, 15:59 2
!

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
M................s 2013-08-27, 16:03
Chłopak po lewej i dwie dziewczyny. Wiem co mówie.
Zgłoś
Skowu 2013-08-27, 16:38
Tępić takich pedałów! ;/

Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
Zgłoś
Motorider121 2013-08-27, 16:53
A według niektórych metale wyglądają pedalsko xD teraz jest nowa odmiana pedałów czyli biebery a metale stali się pełnoprawnymi mężczyznami już chyba nikt nie ma problemu z rozpoznaniem płci metala jeśli ten metal nie jest akurat pedałem.
Zgłoś
RavenRR 2013-08-27, 18:16 1
W temacie - dziś prawie podbiłem do lasek, które okazały się pedałami: irytakcja.pl/podryw/
Zgłoś
Zgredo 2013-08-27, 19:45 2
Napinacie się, bo chłopak ma dłuższe włosy a dziewczyna krótkie? Poważnie? Czego się spodziewacie po dziewczynce w wieku szkolnym, makijażu i torebki? A po chłopcu z gimnazjum zarostu? Ot, zwykłe dzieci ubrane w dresowe bluzy.

Pamiętam, jak moja Babcia przeżywała, że jej syn nosił długie włosy. Ach, jakie to było fuj i buntownicze w latach 60 i 70, och, ach!

No owszem, wolę męskich mężczyzn, kobiece kobiety ale toż to dzieci w wieku przedseksualnym. Lepiej w tą stronę...
Zgłoś
G................9 2013-08-28, 10:52
chłopak, dziewczyna, biber
Zgłoś
Shiftu 2013-09-26, 19:36
tip.top napisał/a:

Obrazek

Na pewno wszyscy z nich są najarani
Zgłoś
cipkacz 2013-10-06, 20:40
Niespodzianki, jak to poniżej stworzenie, chodzą po świecie oszukując tubylców i niebylców, że są kobietami. Znajomy zna tą niemotkę i jest przekonany że jest to 200% chłopczyk...
Podejmiesz się rozponania płci? Piwo dla każdego kto odgadnie co to jest.

"Proszę pamiętać o tym że wrzucająć zdjęcia do tematów należy wcześniej usunąć z nich wszelkie dane identyfikacyjne, zarówno swoje jak i osoby na zdjęciu. Może zostać imię, opis i zdjęcie."

Zgredo napisał/a:

Pamiętam, jak moja Babcia przeżywała, że jej syn nosił długie włosy. Ach, jakie to było fuj i buntownicze w latach 60 i 70, och, ach!

No owszem, wolę męskich mężczyzn, kobiece kobiety ale toż to dzieci w wieku przedseksualnym. Lepiej w tą stronę...

@ zgredo - Męski mężczyzna musi być dla niektórych lasek tylko łysy, pewnie nie przekonam ... ale długie włosy nie sreślają mężczyzn z listy posiadających testosteron.

Rozbiję każde małżeństwo Nie obchodzą mnie dzieci
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów