📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mam bekę z tych wisiorów. Czym ktoś gorzej jeździ autem i ma wyjebanego wisiora na lusterrku wstecznym, tym wieksza cipa i lamus.
Parę lat temu na placu, pod kościołem na Szembeka w Warszawie wyjaśniłem typa co miał na lusterku wstecznym miniaturowe rękawice bokserskie... i sapał pod nocnym. Tak spierdalał że zderzak obtarł spierdalaj ac spod nocnego z rozjebanym nosem
Parę lat temu na placu, pod kościołem na Szembeka w Warszawie wyjaśniłem typa co miał na lusterku wstecznym miniaturowe rękawice bokserskie... i sapał pod nocnym. Tak spierdalał że zderzak obtarł spierdalaj ac spod nocnego z rozjebanym nosem
Widocznie za mało miał gówna nawieszanego ogólnie na pojeździe, słabo go było widać.
Każde nawet najlepsze hamulce można zastąpić skończoną ilością Hindusów
jak ktos jezdzi dużo i dobrze to breloczki nie przeszkadzają, sa jak medale dla żołnierza radzieckiego Wozi się je z dumą
Natomiast stan techniczny pojazdu przedstawiony na filmie cóż ....
Przewoznicy/biznesmeni mają zasznurowane portfele ciężko im idzie wyjmowanie swoich "ciężko" zarobionych pieniędzy
lepiej ubespieczyc pojazd i klasc na wszysko jaja , przyjedzie laweta zabierze pojazd , mechanik naprawi wszystko na koszt ubezpieczyciela tylko ze najpierw samochod musi pierdzielnąc w cos .
Brawo dla kierowcy że wolał rozjechać ludzi niż walnąć dzwona Widocznie bardzo lubił swój pojazd ;d
Natomiast stan techniczny pojazdu przedstawiony na filmie cóż ....
Przewoznicy/biznesmeni mają zasznurowane portfele ciężko im idzie wyjmowanie swoich "ciężko" zarobionych pieniędzy
lepiej ubespieczyc pojazd i klasc na wszysko jaja , przyjedzie laweta zabierze pojazd , mechanik naprawi wszystko na koszt ubezpieczyciela tylko ze najpierw samochod musi pierdzielnąc w cos .
Brawo dla kierowcy że wolał rozjechać ludzi niż walnąć dzwona Widocznie bardzo lubił swój pojazd ;d
psotny_fiutek napisał/a:
Zawsze mam bekę z tych wisiorów. Czym ktoś gorzej jeździ autem i ma wyj***nego wisiora na lusterrku wstecznym, tym wieksza c**a i lamus.
Parę lat temu na placu, pod kościołem na Szembeka w Warszawie wyjaśniłem typa co miał na lusterku wstecznym miniaturowe rękawice bokserskie... i sapał pod nocnym. Tak sp***alał że zderzak obtarł sp***alaj ac spod nocnego z rozj***nym nosem
wstawaj, zesrales sie
Debile. Przecież ten wisior przesłaniał widok kamerze a nie kierowcy.
Przyczyna wypadku: wisior, mimo że dorodny, był tylko jeden. To zupełnie niezgodne z ich przepisami drogowymi, mam nadzieję że policja dopierdzieli kierownikowi solidny mandat i nakaże pracodawcy pilnować tych wymogów w reszcie floty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów