Oczywiście Policja zapowiedziała już złapanie i ukaranie tych strasznych bandytów..
źródło: katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,12517445,Szalency_na_ulicach_Katow...
Na zamkniętym odcinku drogi to możesz iść w krzaczki i konia zwalić albo obciągnąć koledze. W nocy się śpi. Trzeba na tyle znać swoje umiejętności i umiejętności swoich kolegów, mieć zaufanie do samego siebie żeby mieć odwagę w ogóle wsiąść na coś co ma więcej niż skuter i pokazać coś czego nikt nie potrafi.
A jeśli chodzi o słowo debil to Ci to wybaczę bo ja mam na tyle kultury że zwroty piszę z dużej litery Idioto.
Ta znać swoje umiejętności jadąć między ludźmi na pasach no kurwa umiejętności ci dużo pomoga jak dziecko wybiegnie . Takich kruwa debili jak ty powinno się wysyłać do łagrów i tam kruwa trzymać do momętu aż zrozumieją błąd swojego istnienia . Jesteś pewnie kolejnym psycho idiotycznym fanatykiem dla którego " zabawa " w taki sposób jest czymś zajebistym a powodowanie wypadków a później pierdolenie że to był taki pożądny chłopak i nigdy szybko nie jeździł ani nie szalał chlebem powszednim . Tak więc życze ci abyś wylądował tutaj na dziale hard
Jak dziecko wybiegnie to znaczy że ma chujowych rodziców którzy go nie pilnowali...
lohan napisał/a:
Ale pierdolisz farmazony...co to za odwaga wsiasc na motor...chyba ty tylko masz z tym problem i srasz w gacie jak to powiedziales...
Takie ewolucje co oni pokazuja to kazdy debil moze zrobic...palenie gumy, jazda na kole czy zapierdalanie przez miasto jak debil...
sztuka jest wygrac zawody a nie takie szpanowanie...
A Ty wygrałeś już jakieś zawody???
Chyba wyciąganie chuja z wody ;/
Na zamkniętym odcinku drogi to możesz iść w krzaczki i konia zwalić albo obciągnąć koledze. W nocy się śpi. Trzeba na tyle znać swoje umiejętności i umiejętności swoich kolegów, mieć zaufanie do samego siebie żeby mieć odwagę w ogóle wsiąść na coś co ma więcej niż skuter i pokazać coś czego nikt nie potrafi.
A jeśli chodzi o słowo debil to Ci to wybaczę bo ja mam na tyle kultury że zwroty piszę z dużej litery Idioto.
(...)A chłopaki z Katowic będą wrzucali filmiki i przypominali Wam o mnie. Potem będzie Wam rosło ciśnienie i będziecie się wkurwiać na to co do Was pisałem... Do następnego...
Macie kurewskie poglądy i widać że całe wasze rodziny zginęły w wypadkach spowodowanych przez motocykle i czujecie jakiś wstręt czy coś??? Fobie trzeba leczyć a nie pogrążajcie się jeszcze bardziej. Widzę że znawcami negatywnych cech motocykli jesteście i uważacie się za poszkodowanych przez życie kierowców dwuśladowych pojazdów. Jeśli o mnie chodzi to mam głęboko w dupie co tam sobie myślicie i mi tu pierdolicie w tych śmiesznych dziecinnych komentarzach. Nikt z was napinaczy nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi tym jakie to motocykle są złe itd. Chuj mnie interesuje czy Ci goście umieją jeździć czy nie, czy pokazują coś ciekawego i czy kogoś lub siebie kiedyś rozpierdolą. Życie jest jedno i można je przeżyć lub spierdolić. A zginąć można w każdej chwili nawet w domu. I tak każdy z Was jak i ja za 80 lat już tu nie będzie pisał bo już nikogo z nas nie będzie wśród żywych. Nie będę sprawdzał po ile macie lat bo w dupie mam i to. Ale skoro piszecie te różne z doświadczonego życia puste durne teksty to chyba jesteście na tyle dorośli że za 80 lat jednak was nie będzie. Każdy z Was pustaki zginie w wypadkach lub w domu na łóżku z rodziną i wspomni jak nudne było Wasze życie a Ci którzy nagrali ten film już mogą umierać ze świadomością że żyli pełnią życia...
Piszcie ciśnijcie mi i obrażajcie bo jesteście u siebie w domkach i właśnie przeżywacie swoje nudne życie które nawet nie poczuło kapki adrenaliny. A ja sobie będę co jakiś czas czytał Wasze mdłe komentarze w moim kierunku i odwracał Waszą uwagę od tego filmu o który za miesiąc już nie będziecie pamiętać. A chłopaki z Katowic będą wrzucali filmiki i przypominali Wam o mnie. Potem będzie Wam rosło ciśnienie i będziecie się wkurwiać na to co do Was pisałem... Do następnego...
Może przegięli w kilku sytuacjach, ale mówiąc szczerze to ich podziwiam. Mają pasję to ją realizują, a że oprócz ulic, tylko na kilku zlotach mogą pokazać ewolucje, to się nie dziwie że takie rzeczy na ulicach pokazują. Przynajmniej przeżyją życie o którym marzy wiele osób, których się na coś takiego nigdy nie odważy, a kiedyś wspominając stare czasy będą mogli powiedzieć kur... ja to miałem zajebiste życie, podczas gdy wy hejterzy, mistrzowie rozsądku, będziecie mogli powiedzieć co najwyżej ale kur... nudy. A teraz hejtujcie sobie w spokoju i żyjcie gównianym i nudnym życiem.
kiedyś wspominając stare czasy będą mogli powiedzieć kur... ja to miałem zajebiste życie, podczas gdy wy hejterzy, mistrzowie rozsądku, będziecie mogli powiedzieć co najwyżej ale kur... nudy. A teraz hejtujcie sobie w spokoju i żyjcie gównianym i nudnym życiem.
Jak wam to imponuje to jesteście tak samo bezmyślni jak oni....
żebyś wiedział, że mi to imponuje dziadziusiu